Lifestyle
Jätä kommentti

Dagen efter

Ei ole krapula ei. Ei ainakaan se perinteinen. Mutta sen verran lääkehuuruissa heilutaan, että läheltä humalaa liippaa. Ehkä kaiken tämän jälkeen podetaan vielä krapulaakin.

Grilliruoka on tietysti parasta suoraan grillistä, mutta ei se pahaa ole seuraavanakaan päivänä. Kunhan ei mikroon heitä lämpiämään. Pannun miedossa lämmössä ainakin tästä pihvistä ja paprikoista tuli miltei yhtä meheviä kuin uutena. Salaattikin oli grillibileiden jämiä. Nopeasti ja helposti täysipainoinen ateria! Me likes!

Lääkkeistä vielä sananen. Mä en käytä lääkkeitä. Paitsi kun on ihan pakko. Nytkin yritin viimeiseen asti vitkutella ja neuvotella lääkärin kanssa muista vaihtoehdoista. Muita vaihtoehtoja ei ollut. Nyt sen usean kärsimyspäivän (ja yön) jälkeen sanoo jo oma järkikin. Pakko mikä pakko! Yritetään selvitä seuraamuksista. Valitettavasti lääkkeet ovat myrkkyjä, jotka sekoittavat elimistön totaalisesti. Tulevat 3-6 kuukautta menevät puhdistus- ja elvytys-/rakennustöissä. Pitkään olen selvinnyt ilman. Ja voinut hyvin. Nyt se putki harmillisesti katkesi.

Mitä mieltä Sinä olet lääkkeistä? Millä säännöillä pelaat omassa elämässäsi? Missä menee raja lääkitä itseään?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.