Valmennus
Jätä kommentti

Kiitos ♥

Kyllä valmentajaa on taas hemmoteltu menneellä viikolla!. Vain tummasuklaalevy uupuu kuvista. Se ei valitettavasti säilynyt kuvattavaksi saakka ;D

   

Ihania muistamisia! Kiitos kaikille rakkaille valmennettaville. Olette niin supertyyppejä jokainen, että kyynel, jos toinenkin on tässä menneen viikon aikana kostuttanut silmäkulmaa. Silkasta kiitollisuudesta ja ylpeydestä. Rakkaudesta…

Mutta muistakaa, että vaikka nämä lahjat ovat ihania, iloisia yllätyksiä, niin parhaimmat kiitokset saan onnistumistenne tuomasta ilosta ja hymyistä kasvoillanne. Ne kertovat mulle parhaiten, että olemme tehneet hyvää työtä ja onnistuneet yhteisellä matkallamme. Tietysti myös hienot tulokset lämmittävät mieltä, mutta loppujen lopuksi luvut ovat vain lukuja. Ihmiset lukujen takana ovat mulle tärkeämpiä. Sydämestäni toivon, että pystyn antamaan jokaiselle valmennettavalle jotain enemmän kuin vain mitattavia tuloksia.

Kiitos, että saan olla osa elämääsi! Olen juuri Sinun valmentajasi, ja Sinä olet juuri mun valmennettavani… koska niin kuuluukin olla ♥

Kevään osittain raskaskin valmennuskausi ja monet valmennusjaksot alkavat olla lopuillaan. Joitakin tapaan vielä kesäkuussa ennen kuin jään itsekin heinäkuussa lomalle latailemaan akkuja. Toivotan tässä samalla oikein valoisaa ja antoisaa kesää niille, joita en enää tapaa ennen syksyä. Pitäkää huolta itsestänne! ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.