Lifestyle, Valokuvaus
Jätä kommentti

Hyvästi kevät!

Kun tämä postaus tulee ulos eletään kevään viimeistä päivää ja minä olen todennäköisesti par`aikaa nauttimassa shamppanja-aamiaista jossakin entisen Itä-Euroopan viehättävässä kaupunkimaisemassa. Niin hullulta kuin se omaan korvaani kuulostaakin, niin kyllä, shampanja on ollut jonkinlainen tämän kevään teema elämässäni! Olen kai huudellut riittävän kuuluvasti mieltymyksestäni kuplajuomaan ;D Ja mikäs siinä! Kuplathan sopivat oikein mainioisti yhteen kevään kanssa! =)

Mennyt kevät on ollut tapahtumarikas ja puuhakas. Paljon hyvää, mutta vähintään yhtä paljon vastoinkäymisiä. Viimeiset puolitoista kuukautta olen tuntenut oloni stressaantuneeksi. Toivonkin kesän tuovan mukanaan ansaitun breikin ja paljon aikaa ihan vaan itselleni. Ja mikäs sen parempi tapa päästä kesätunnelmaan ja rentoilun makuun kuin pakata kimpsut, vaihtaa maisemaa ja jättää arki hetkeksi taakse.

Teidän täytyy huolehtia ensin itsestänne, ennen kuin voitte vastuullisesti huolehtia toisista, työstänne jne. Te tulette ensimmäisenä.

Kerään vielä viimeiset muistot talteen tästä keväästä ja sitten sanon ”Hyvästi kevät, tervetuloa kesä!”

   

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.