Lisukkeet, Paleokeittiön Parhaat
Comments 2

Lämmin tomaatti-pinaattihöystö

Alkuperäinen ohje tämän hetken lempparilisukkeeseen löytyi Gurmee -blogista. Siitä sitten muokkaamaan omia mieltymyksiä vastaavaksi ja sen mukaan, mitä kaapista milloinkin sattuu löytymään. Nimikin vaihtui matkan varrella ”Paistetuista kirsikkatomaateista” höysteeksi. Maistuu höysteenä fyysisesti ja verbaalisesti paremmin ;D

Pilkotut vihreät paprikat
Halkaistut punaiset tomaatit
Pinaatti ja kulahtaneen persiljan jämät

LÄMMIN TOMAATTI-PINAATTIHÖYSTÖ

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Kalkkunanfileepihvien kaverina lautasella

Täm lisuke on siitä mainio, että se on vähän kaikkien kaveri. Sopii siivekkäille ja ainakin isommille nelijalkaisille. Jalostamattomille ja hieman jalostetuimmillekin. Pienempiä en ole testannut. Pienemmillä tarkoitan lähinnä villa- ja saparokavereita. Pekoni ei ole saparosta.

Paistettujen luomunakkien ja -munien kanssa
Kera kalkkunan uunifileen

2 Comments

  1. Marianne says

    Ihan mahtava lisuke! Laitoin vielä chiliä ripauksen päälle, nams!

Vastaa käyttäjälle Marianne Peruuta vastaus

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.