Kananmuna, Makkara, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Arki toi munakkaan

Joulut, uudetvuodet, loppiaiset ja lomat vietetty! Arjen velvollisuudet vievät mennessään ja aika Paleokeittiössä käy kortille. Mutta ollaan täällä jotain syöty; lammasmakkaraa kahden munan munakkaassa! Tomaatti tai paprika olisivat tuoneet visuaalisesti aneemiseen munakkaaseen kivasti väriä. Jos jompaa kumpaa olisi jääkaapista ollut…

MERQUEZ -MUNAKAS

  • 2 luomumunaa
  • reilu teelusikallinen smetanaa
  • mausteeksi suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • tuoretta persiljaa
  • 1 viipaloitu Merquez -raakamakkara, 100% lammasta (Wurst Fennica)

Valmiiksi paistettu ja viipaloitu raakamakkara pannulle lämpiämään. Perään munakasmassa ja päälle silputtu persilja. Melko helppoa!

Täyspaleoliittinen versio syntyy korvaamalla smetana kookoskermalla/-maidolla tai pelkällä vedellä. Lammasmakkara sopii mainiosti myös lauantaimakkaraksi =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s