Joulut, uudetvuodet, loppiaiset ja lomat vietetty! Arjen velvollisuudet vievät mennessään ja aika Paleokeittiössä käy kortille. Mutta ollaan täällä jotain syöty; lammasmakkaraa kahden munan munakkaassa! Tomaatti tai paprika olisivat tuoneet visuaalisesti aneemiseen munakkaaseen kivasti väriä. Jos jompaa kumpaa olisi jääkaapista ollut…
MERQUEZ -MUNAKAS
- 2 luomumunaa
- reilu teelusikallinen smetanaa
- mausteeksi suolaa ja rouhittua mustapippuria
- tuoretta persiljaa
- 1 viipaloitu Merquez -raakamakkara, 100% lammasta (Wurst Fennica)
Valmiiksi paistettu ja viipaloitu raakamakkara pannulle lämpiämään. Perään munakasmassa ja päälle silputtu persilja. Melko helppoa!
Täyspaleoliittinen versio syntyy korvaamalla smetana kookoskermalla/-maidolla tai pelkällä vedellä. Lammasmakkara sopii mainiosti myös lauantaimakkaraksi =)