Juomat, Reseptit, TÄYSPALEO, Valmennus
Jätä kommentti

Kevättä ananas lasissa

Vaikka takatalvi yllätti tänäkin vuonna, niin kevättä ei vaan voi estää! Kevät näkyy ja tuntuu hieman siellä, ja vähän täällä, ja ihan joka puolella. Kevättä voi jo fiilistellä kadulla, kahvilassa, linnunlaulussa, lasissa ja tietysti kevään cooleimmassa siivousryhmässä!

Kevätsiivous 2014

Vaikka Kevätsiivous alkaa virallisesti vasta ”ensi maanantaina” eli huomenna, niin meillä on ryhmässä jo täysi pöhinä päällä. Se on kai itsestään selvää kun mukaan on ilmoittautunut iso ja innokas joukko oman kehonsa siivoojia. Hieno juttu! Ihan mahtavaa, että näin moni on kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan. Tai hehkeämmästä ja hoikemmasta olemuksesta. Kuulaammasta kevätihosta. Ja kivemmista kevätfarkuista. Tai kuka nyt kohdallaan mistäkin. Ja paleosta! Vaikka paleo sinänsä onkin siivouksessa sivuroolissa. Pohjana paleo, pääosassa terveemmät ruokailutottumukset! Näillä mennään seuraavat neljä viikkoa =)

Jos olet harkinnut ryhmään liittymistä, niin se kannattaa ehdottomasti tehdä nyt! Asiaa on paljon ja sitä tulee koko ajan lisää. Mukaan pääset lunastamalla ensin Kevätsiivous -paketin ja liittymällä sen jälkeen ryhmän jäseneksi. Laakson Kukka siellä kovasti klikkailee ihmisiä mukaan =). Aloituspaketti on jo jaossa, jotta ehtii hieman makustella aihetta, suunnitella ja valmistella ennen tositoimia.

Aloitin omat valmisteluni Kevätsiivousta silmällä pitäen eilen. Keittelin luista kasvisosekeittoa aamiaiseksi ja illalla vielä ison kattilallisen ensi viikon pääruokaa, jonka myötä aion liidellä näistä lumisista maisemista jonnekin Toscanan auringon alle. Näistä mahdollisuuksien mukaan lisää ensi viikolla blogissa. Malttamattomimmat voivat käydä vilkaisemassa vihjeitä tulevasta fb-sivulla ;)

Jotta ei koko postaus mene vain siivouksen fiilistelyksi, niin pistetään keväistä väriä myös lasiin!

Tuorepuristetut kasvismehut kuuluvat edelleen päivittäiseen rutiiniin, vaikka viimeisimmästä mehupostauksesta on ehtinyt tovi vierähtää. Pääosassa tällä kertaa makea ananas, johon keväistä raikkautta tuovat vaaleanvihreät varsiselleri ja limetti. Jotta ei lipsuisi liian makeaksi ja turhan raikkaaksi, niin puristinpa mukaan palasen tulta inkiväärin muodossa. Ja kyllä tästä vaan tuli niin keväinen ja aurinkoinen fiilis! Jo helmikuussa ;)

KEVÄTANANAS

  • ~1/4 tuore ananas kuorittuna ja kova keskus poistettuna
  • 1 lime kuorittuna
  • pari vartta varsiselleriä
  • pala kuorittua inkivääriä
  • hieman himalajansuolaa

Kaikki ainekset mehupuristimeen ja välittömästi kehon käyttöön. Ei vaikeaa, helppoa! Keväistä, hirmu hyvää ja tosi terveellistä =)


Kevätsiivous2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.