Paleokalenteri
Jätä kommentti

Paleokeittiön joulukalenteri 2014

Paleokeittiön joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa heti huomenna! Koska joulukuu ja ensimmäinen päivä. Ja silloin on tapana avata joulukalenterin ensimmäinen luukku.

Kalenterin nimi on lyhyesti ja ytimekkäästi Paleokalenteri. Muutamasta, ihan käytännönkin syystä johtuen. Paleokeittiön joulukalenteri vaan sisältää aivan liian monta kirjainta. Joulukalenteri taas ei sinänsä kerro mistään mitään. Onhan sitä suklaakalentereita, legokalentereita, blogikalentereita, tarjouskalentereita ja ties mitä muita almanakkoja. Paleokalenteri on paleokalenteri, koska sen aiheena on paleo. Eikä kalenteri edes liity mitenkään erityisesti jouluun. Paitsi värin ja joulupallojen osalta. Se tulee olemaan aivan yhtä relevantti heinäkuun helteillä kuin joulukuun pakkasillakin(?). Tietyin osin.

Paleokalenterissa avaan lyhyesti omia ajatuksiani paleosta. Ajatuksia sellaisina kuin ne ovat tänään, tässä ja nyt perustuen omiin sekä valmennettavieni kokemuksiin seitsemän vuoden paleomatkan varrelta. Oppia on tullut paljon ja ajatukset muuttuneet alkumatkan musta-valkoisesta maailmasta kovasti. Iso kiitos tämän päivän ajatuksista kuuluu ehdottomasti valmennettaville, jotka ovat pakottaneet katsomaan asioita muiltakin kuin yhdeltä ja omalta kantilta.

En ole aiemmin juurikaan tuonut Paleokeittiössä esiin omia näkemyksiäni paleosta. Syystä, että kun näitä asioita päivittäin työn merkeissä vatvoo, niin niitä ei välttämättä jaksa vatvoa enää vapaa-ajalla. Tarpeeksi on riittävästi. Siitäkin huolimatta, että ei Paleokeittiökään ole aivan puhdasta vapaa-aikaa. Se kuuluu toimenkuvaan, mutta on kuitenkin erilaista työtä. Rennompaa ja vähemmän vastuullista. Vapaatyötä?!

Lisäksi olen pyrkinyt säilyttämään Paleokeittiön lähinnä ruokablogina, jonka kokkauksissa heijastuu paleo sellaisena kuin minä sitä kulloinkin elän. Välillä viilataan pilkkua vähän enemmän, mutta pääsääntöisesti elellään pipo pikkasen löysemmällä ja tehdään maistuvaa ruokaa paleopellon laitamilla =D. Ja koska Paleokeittiön on siis edelleen ensisijaisesti ruokablogi, niin ei luukuista sovi unohtaa ruokareseptejäkään! Olenkin muistellut vanhoja ja kaivanut arkistoista jokaiselle kalenteripäivälle vuodenaikaan ja ajankohtaan sopivia ohjeita. Kaksi kalenteria yhdellä postauksella! Joten kannattaa pysyä Paleokeittiössä! =)

Klikkaa kerralla auki kaikki Paleokalenterin luukut!

Tule kurkistamaan, kun ensimmäinen luukku aukeaa! Heti huomenna!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.