Paleokalenteri
Jätä kommentti

Paleokalenterin 17. luukku

Paleo on yksinkertainen.

Hah hah, mulle paleo on niin yksinkertainen, että en edes tiedä, mitä näin yksinkertaisesta asiasta voisi kirjoittaa! Enkä aina oikein jaksa ymmärtää, kuinka yhdestä maailman luonnollisimmasta ja yksinkertaisimmasta asiasta saadaan väännettyä niin hemmetin vaikeaa ja monimutkaista. Paleolla ei tarvitse tietää, mitä ”ei saa” tai ”ei voi” syödä. Riittää, että tietää, mitä kannattaa syödä.

Eating is really simple, but we insist on making it complicated.

Kiteyttäisin paleon kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavasti:

Juo vettä. Syö aitoa, oikeaa ja mahdollisimman luonnollista ruokaa; kasviksia, lihaa, munia, siemeniä ja pähkinöitä silloin, kun nälkä on ja niin paljon, että nälkä lähtee. Käytä tarvittaessa mausteita sekä mahdollisimman vähän käsiteltyjä, luonnollisia rasvoja.

Siinäpä se. Piste.

Ruoanlaitonkaan ei tarvitse olla monimutkaista. Syö raaka-aineet raakana tai kypsennä parhaimmaksi katsomallasi tavalla. Ja lisää vähän suolaa ;)

Good food is very often, even most often, simple food. ~Anthony Bourdain


Pistetääs taas näin keskelle viikkoa jotain pikaista sosesoppaa, jolla elää tarvittaessa koko loppuviikon.

PAKKASPÄIVÄN PORKKANASOSEKEITTO

Tämä porkkanasosekeitto ei nyt ole kaikkein yksinkertaisimmasta päästä, mutta helppo, nopea ja maukas se on! Yksinkertaisimmillaan porkkanasosekeitto syntyisi kypsentämällä porkkanat, lisäämällä hieman suolaa ja soseuttamalla porkkanat sopivan nestemäärän kera. Kuinka maukas sellainen porkkanasosekeitto on? En tiedä, en ole kokeillut. Mutta veikkaan, että ei aivan yhtä maistuva kuin tämä ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.