Reseptit, Salaatit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Palautusateria – Kana- ja fetasalaatitPoverA:n arkistosta löytyi tällainen ennen julkaisematon juttu, jonka tarkoituksena oli osoittaa, että tavoitteellisesti treenaavakaan ei tarvitse perinteistä tärkkelyspitoista palautusateriaa. Salaatti eri proteiinikomponentteineen oli viime kesän pääasiallinen treenin jälkeinen palautusateriani. Hengissä ja vaurioitta selvittiin! Ja selvitään edelleen. Ilman riisiä, pastaa, leipää ja perunaa =)

Ateriasta täyspaleon saa helposti jättämällä balsamico -siirapin ja teollisesti valmistetun valkosipulimajoneesin (sisältää sokeria ja lisäaineita) pois tai korvaamalla ne esim. balsamiviinietikalla ja homemade -majoneesilla.

Alla samaa settiä fetajuustolla.

EDIT 24.3.11: ”Palautusaterialla” tarkoitan harjoittelun jälkeistä kiinteää ateriaa. Ennen sitä, välittömästi harjoittelun jälkeen otan erilaisilla lisäravinteilla täydennetyn heraproteiinijuoman.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.