Ravintolat
Comments 2

Helsinki – Hampuri – Praha

Metsästä kaupunkiin. Yhden illan bileet akselilla Helsinki – Hampuri – Praha. Elämä on yhtä juhlaa. Taas. Ja kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jos niitä kuvia muistaa vaan ottaa ja kehtaa julkaista.

Helsinki ei tällä kertaa tarjoillut muuta kuin sateessa killuvia pyykkinaruja. Reeperbahnilla pääsimme saksalaiseen makuun irlantilaisella säestyksellä. Nancyn jäkeen nälkä yllätti, joten kuvat jäivät jalkoihin. Lautasella saksalaista nakkia, perunasalaattia ja punaista hapankaalia. Lasissa myös punaista. Viiniä. Orgaanista. Näpeissä sulanutta suklaata. Tummaa. Isolla estradilla Bon Jovi. Reeperbahnilla privana U2. Tai ainakin ”With or without you” =)

Saksasta parin korttelin siirtyminen Tsekinmaahan. Reeperbahnilta Vltavan varrelle. Omalle lautaselle tsapaksia, toiselle lohisalaattia ilman perunoita. Vahingossa. Telepatiaa; paleolautaselle ei potaatti kuulu. Tai sitten joku vaan teki palveluksen ja unohti. Lasissa pieniä, kuplivia mansikoita; Fresita, paras paleojuoma Chilestä! Kunhan sen itselleen vaan oikein perustelee.

Kiitos illan isännille! Ja emännille! Tänään lautasella espanjalaista nakkipannua kera Bloody Maryn. Krapularuokaa. Henkiseen krapulaan. Lasillinen punaviiniä ja piccolo Fresita eivät vielä riitä aitoon krapulaan. Tai mistä mä sen tietäisin ;)

Maailma kierretty! Kotikolossa on hyvä odotella keskikesän juhlaa. Elämän juhlat kun eivät näköjään lopu koskaan. Haaveissa autiosaari , crossfit -sali ja paleokokki. Vinkkejä? Anyone?

2 Comments

    • Ilman muuta! Kyllä jokaisella autiosaaren salilla pitää ainakin yksi ilmaissiivooja kokin lisäksi olla! ;) Voisit aloittaa koeajalla jo tänään. Nimim. Imuri odottaa… blaah…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.