Vinkit
Jätä kommentti

Nuubialainen mainos

HUOM! WordPressin palvelin ei salli linkityksiä iHerbiin. Löydät tämän sivun toimivilla linkeillä täältä!


Tämä on mainos. Jos postilaatikossasi lukee ”Ei mainoksia”, niin vaihda kanavaa.

IHerb on monelle varmasti tuttu ja turvallinen ostospaikka rapakon takana. Sieltä saa kaikkea kivaa. Edullisesti. Erilaiset ravintolisät ja superfoodit päätyvät kai useimmiten ostoskoriin. Mutta oletko jo kokeillut luontaista kosmetiikkaa? Vai mihkä nämä nyt kategoriosi. Mä olen vähän huono. Näissä. Mutta olen kuitenkin ihastunut Nubian Heritagen tuotteisiin. Kylpyhuoneesta löytyy niin palasaippuaa kuin suihkusaippuaakin ja ”kosteuttavaa”. Valikoima on ”jokaiselle jotakin”. Ja mikä parasta, luonnollisesti! Ei pelkoa parabeeneista ja muista tuntemattomammista kemikaaleista. Eikä purkin kyljessä kilometrin mittaista listaa aineista, joista et ole koskaan kuullutkaan! Jotain synteettisiä kemikaaleja. Ja tislattua vettä. Sitähän ne ovat. Marketin ”saippuat”.

Jos et ole vielä kokeillut, niin kokeile! IHerbissä on vielä muutaman päivän voimassa tarjous, jolla teet kokeilustasi 10% edullisempaa. Tarjous loppuu 22.6. klo 10. Jotain maailman aikaa. Tarjolla vino pino muitakin valmisteita kuin nuubialaisia. Tsekkaa!

Ensitilaajille edelleen koodilla LUN317 extra 5 dollaria pois. Ja oma ”bonuskoodi”.

Postikuluihinkin oli tullut jotain viilausta. Nyt on mahdollista tunkea yhteen pakettiin jopa 1800 gramman edestä tavaraa edelleen edulliseen 6 dollarin postitushintaan. Ensimmäinen ”pauna” lähtee jo kahdella dollarilla. Nelonen taitaa jäädä johonkin siihen väliin… Tiedot kannattaa tarkistaa iHerbin sivuilta.


P.S. Helpottaaksesi oman ”nuubialaisen” löytämistä käy tsekkaamassa ”Which product is right for you?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.