Makeat herkut, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Puolukkapuddinki

Marja on kova sana! On ollut ainakin viime aikoina Paleokeittiössä. Tuore marja tietysti parempi, mutta pakastimessa riittää vielä satoa tuhoamisvimmastani huolimatta. Vatut ja mustaherukat vetelevät viimeisiä. Mustikkaa muutama pussi. Mutta puolukoita ja punaherukoita riittää vielä. Ehkä ehdin ne kuitenkin tuhoamaan ennen kuin uutta satoa pukkaa. Yritystä riittää. Joka päivä. Marjapirtelöä palariksi!

Olen ollut laiska keittelemään puolukkapuuroa. Vaihdoin puuron puddinkiin. Yhtä hyvää, mutta helpompaa. Ja nopeampaa. En viitsi vieläkään viettää kesää kauhan ja hellan välissä. Onneksi on tehosekoitin.

Puolukkavanukas (yksi annos)

  • chia –limaa hyytelöä eli ~2-3 rkl vedessä liotettuja chia -siemeniä
  • ~150 g sulatettuja pakastepuolukoita (Thx again, Dad! =))
  • pari taatelia makeutukseen
  • hippunen Himalajansuolaa
  • 2 rkl luomuturkkilaista
  • (hamppuproteiinia, jonka unohdin)
Kaikki blenderiin ja sekaisin. Nestettä lisää tarpeen mukaan. As simple as that! Ja varmasti aivan loistavaa kera aidon, oikean kermavaahdon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s