Pirtelöt, Reseptit, TÄYSPALEO
Comments 2

Keskikesän pirtelö

Vihreät pirtelöt ovat tauolla. Olen siirtynyt vaaleanpunaisiin. Ja keltaisiin. Uskon vakaasti, että jos jokin asia, esine, tekeminen, ihminen, ruoka tai juoma alkaa tökkiä, niin siitä on pidettävä taukoa. Eikä väkisellä vängätä. Keho kertoo kyllä kun mittari tulee täyteen. Ja mieli. Vihreä on edelleen salaatin perusväri. Pirtelöt pyöräytän ensisijaisesti marjoista. Satunnaisesti hedelmistä. Toistaiseksi.

Keskikesän juhlasta jäi ylitse puolikas cantaloupe. Survoin sen tehosekoittimeen kera raikastavien lisukkeiden. Parasta virkistysjuomaa kesäpäiviin jääkylmänä!

  • ~puolikas cantaloupe -meloni
  • puolikas lime
  • tuoretta inkivääriä vähän vähemmän
  • tuoretta tai pakastettua minttua
  • hippunen Himalajaa
  • pari desiä vettä

Kuori jääkaappikylmä meloni, lime ja inkivääri. Heitä tehosekoittimeen mintunlehtien kanssa. Surauta sileäksi ja lisää tarvittava määrä kylmää vettä (jääpaloja?). Nauti heti sellaisenaan tai jääpaloilla viilennettynä. Virkisty! =)


Kuva: Jonkun toisen omaisuutta Google kuvien tarjoilemana. Kiitän!

2 Comments

  1. Mun näköjään täytyy olla aina kommentoimassa kaikkea. Sori, tämän jälkeen olen hiljaa :/ Tuo on niin totta, että joskus tarvitsee taukoa ihmisistä ja asioista. Ihan kuten ravitsemustekijöistäkin. Osui ja upposi…

    Tämä drinksu menee heti aamulla testiin, kun pääsen kauppaan. Oletan, että siitä tulee superhitti tälle kesälle. Kiitos! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.