Valmennus
Jätä kommentti

Ihan pieni vinkki vaan

Juuh, on töitten alkamisen jälkeen Paleokeittiön päivitystahti hieman hiipunut. Hiipunut olemattomiin. Ja sekös harmittaa kun juttua kuitenkin riittäisi. Vanhaa ja uutta. Ehkä jotain sinistäkin ;)  Elämä kuitenkin on ja niin mielelläni kun antaisinkin aikaa tälle rakkaalle lapselle, niin nyt sitä energiaa on löydyttävä myös tänne. Leipä lihat ensin, harrastukset sitten!

Tulin kuitenkin pikaiseen vinkkaamaan rakkaan valmennettavani Neiti S:n kuulumisista. Joku ehkä vielä muistaa ja jos ei vielä muista, niin kohta muistaa. Kiinnostuneet hopihopi lukemaan puolivalmista Neiti S:n jatkotarinaa! Tämä tarina on kiva; muutkin osat löytyvät hoodeilta =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.