Lifestyle
Comments 2

Omppuvarkaissa

No ei ihan. Varkaissa. Vaan ihan luvan kanssa kävimme eilen keräämässä omenasatoa Malminkartanon hedelmätarhassa. Siellä oli muutama muukin. Eikä omenoiden nyysiminen ollut kovinkaan helppoa, sillä alaoksat oli jo tyhjennetty melko tehokkaasti ja puihin kiipeäminen oli kielletty. Ravistustekniikka toimi parhaiten. Jos vaan kesti päähän putoilevat omenat ja saalista kärppänä jakamassa olevat kanssapoimijat. Mutta tulivathan ne pussukat täyteen! Arviolta ehkä 30-40 kiloa omenoita saatiin kotiinviemisiksi =). Ja sopu tilaa antaa! Tunnelma tarhalla oli oikein mukava. Kaikki kuitenkin samalla, hyvällä asialla, hah hah! Ja aurinkokin paistoi syystaivaalta lämpimästi =)

Omenoiden lisäksi mukaan tarttui hieman kuvasatoa.

   

Sadonkorjuun jälkeen riitti vielä virtaa katsastaa muita paikallisia nähtävyyksiä. Matka huipulle on pitkä ja puinen. Ja huipulla tuulee! Maisemaakin riittää. Vaikka ei ehkä niin mun makuun katsella piippuja siellä ja tornitaloja täällä. Pääkaupunkikin jäi jotenkin etäiseksi (alakuva). Mutta tulipa tsekattua ja sykettäkin nostatettua. Hiipimällä. Ehkä vielä joku päivä tempaisen portaat ylös ihan urheilumielellä! Jos sen vielä joskus jostain löydän…

   


P.S. Eräs vanhempi rouvashenkilö osasi kertoa, että omenasatoa korjattaisiin vielä uudemman kerran kuun lopussa. Menkää pomimaan! Kotimaisia luomuomenia (?) ilmaiseksi =)

2 Comments

  1. Muffukka says

    Noi jättärin portaat on aika hooceet, jos menee ne vähän reippaammin. Pohkeet huutaa hoosiannaa nopeemmin kuin voi arvatakkaan ;)

    • Mulla meni etanavauhdissa pylly jumiin! =D

      Vinkiksi vaan muillekin, jotka haluavat pakarat pinkeeksi; astu askelmille koko jalalla ja pidä painopiste päkiöiden sijaan kantapäillä ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.