Makeat herkut, Reseptit, SEMIPALEO
Comments 7

Herkku on kova sana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhtä herrrrkkua koko viikko! Lieneekö tarttunut tuo Kukan Kevätherkku -kamppis? Mene ja tiedä, mutta herrrrkuilla on eletty tämä viikko. Eletään vielä Vappuun saakka. Sen jälkeen kuollaan ryhdistäydytään. Mietin jopa yleistä TehoPaleo30 proggista kaikkien asiasta kiinnostuneiden kesken, mutta kahden vaiheilla vielä seilaan. Jos kiinnostusta riittää, niin mikä ettei! Vähän niinkuin varaslähtö kesään… Tai oikeastaan se viimeinen lähtö ;)

Ilmoitelkaa ihmiset hyvät, josko moinen talvenputsausprojekti kiinnostaa!

Emännän tavoittaa meilitse, feissarin tai kommenttiosaston kautta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisin herkku epäonnisen pannukakkuherkun jälkeen olikin varman päälle pelattu, riittävän yksinkertainen ja helppo herkku emännän hallittavaksi. Eikä ollut pahaa. Oli hyvää. Yhdellä kertaa makeaa ja raikasta!

Suuri idea itse lähti jo aiemmin mainitusta pannukakusta, josta jäi ylitse valmiiksi sekoitettua vaniljasmetanaa. Juuri sitä miltä kuulostaa, vaniljajauhetta ja smetanaa. Yhdessä. Sekaisin ja sopivasti jääkaapissa maustuneena. Koska en aivan kehdannut lusikoida smetanaa sellaisenaan suoraan purkista suuhun, niin kehitin kylkeen pari hedelmää. Yhden kiivin ja yhden appelsiinin. Pilkottuna ja vaniljasmetanaa päälle. Sopii myös ”TehoPaleoisteille”! Jättää vaan smetanan kauppaan ja syö hedelmät niinkuin luonto syötäväksi tarkoittanut on.

Siinäpä sitä! Herrrrkkua päivään. Ei löydy karkkilaarista. Löytyy hedelmätiskiltä. Kyllä hedelmäkin voi ja saa olla herkku. Enjoy, don`t worry ja be happy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 Comments

  1. ninanuolioja says

    Kimppa kiinnostaa. Bulkkikauden jälkeen tekisi oikein hyvää pieni putsaus :)

  2. Sanski says

    Ehdottomasti olisin kiinnostunut talvenputsausprojektista! Toukokuu olisi täydellinen ajankohta sille, sillä lähtisin mieluusti mukaan moiseen proggikseen, kun toukokuu tulee olemaan kiireinen ja työntäyteinen ja väsyttävä eli täynnä ruokapuolen syrjähyppyjä, jos ei niitä ennakoi…

  3. merikukka says

    Herrrrkullisen näköistä! Minä syön hedelmiä kookoskerman ja vaniljan kanssa

  4. I’m in! Menin ja mullistin elämääni siinä määrin että sisäinen puhdistus tulee tarpeeseen. Tepsinee myös iho-ongelmiin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.