Kampanjat, Uutiset

Paleokeittiön pimeä viikonloppu 👀 -33% OFF!

Terveempää ruokaa hyvällä maulla – 33% OFF! Paleokeittiön pimeä viikonloppu starttaa putiikissa perjantaina 26.11. ja kestää aina sunnuntain loppuun asti.

Kampanja koskee Paleokeittiön Parhaat 100 ONLINE -palvelua, jossa sinulle avautuu peräti 110 kaikkien aikojen suosituinta ruokaohjetta alle 20 sentillä/resepti sekä aivan uunituoretta, tällä viikolla julkaistua Paleokeittiön Parhaat 25 -reseptivihkosta, jossa 25 suosituinta reseptiä ladattavana pdf-tiedostona.

Parhaat 25 -reseptivihkosen voit lunastaa pimeään hintaan käyttämällä alennuskoodia BLKwknd21. Parhaat 100 ONLINE -alennus on laskettu valmiiksi – riittää kun käyt vain poimimassa sen ostoskoriin perjantain ja sunnuntain välisenä aikana.

Valoa pimeyteen & maistuvaa marraskuuta Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla