Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Marraskuun parhaat palat Paleokeittiössä

Joutuisaa joulukuuta! Joulukuu tulee ja vierähtää todellakin aina yhtä joutuisasti. Ei kerkiä kattia kirkaista ennen kuin kinkut on jo masussa ja joulusuklaat mussutettu. Mutta mikäs siinä! Onpahan tämä vuoden pimein ja ankein aika pikaseen pois alta.

Kaksi adventtia on jo takana, eikä emäntä ole ehtinyt vielä vilkaistakaan menneen marraskuun puolelle. Joten eiköhän hoideta tämä homma samantien pois alta ennen kuin vuosi loppuu ja on vuosikatsauksen aika.

Vanhat tutut jutut kiinnostivat marraskuussa, mutta onpahan listalle yltänyt myös yksi todella maukas arkiruoka, jolle povasin peräti ykköspaikkaa. Noh, ensimmäinen sija jäi tällä kertaa saavuttamatta, mutta ehkä sen aika vielä tulee. Tammikuussa? Kun terveempi ruoka houkuttelee suklaisia kakkupaloja enemmän ;)

Reseptipostaukset löytyvät jälleen otsikoiden alta!

5. Fudgemainen suklaakakku

Syntisen hyvä Fudgemainen suklaakakku parin vuoden takaa teki yllätyspaluun! Kakku on ehkä maultaan ja ulkonäöltään syntinen, mutta siihen ne synnit loppuvatkin. Tummasuklaa ja avokadohan voidaan kiistatta pistää terveysruokien piikkiin ;)

4. Parhaimmat paleobrowniet

Eivätkä suklaiset herkutteluhetket avokadokakkuun pääty! Neljättä sijaa pitää marraskuussa kaikkien ikisuosikki Parhaimpien paleo- eli bataattibrownieiden muodossa. Ilmeisesti tämä vuodenaika houkuttelee muissakin kuin emännässä suklaahiiren esiin…

3. Jauheliha-spagettikurpitsavuoka

Ei ihan ykköseksi yltänyt supermaukas Jauheliha-spagettikurpitsavuoka, mutta ei pronssikaan paha ole. Jos et ole vielä testannut tätä helppoa ja maistuvaa vuokaruokaa, niin te se. Jos et juuri nyt, niin viimeistään tammikuussa. Kannattaa kuitenkin poimia reseptisivu muistiin. Ja toivoa, että spagettikurpitsaa saa marketeista vielä uuden vuoden alussa.

2. Intialainen voikana

Vaikka listan häntäpää meni ihan mukavasti uusiksi, niin kärki on ja pysyy. Murea voikana löytyy lokakuun tapaan kakkossijalta ja sopii vallitseviin sääolosuhteisiin vallan mainiosti. Pala Intiaa keskellä Suomen talvea ei ole koskaan väärin.

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Tätä osasit ehkä sinäkin odottaa; Aasialaista kookoskanakeittoa tarjoiltiin ahkerasti myös marraskuussa. Todennäköisesti sitä nähdään lautasella myös joulukuussa. Siinä kaikkien kinkkujen, kalkkunoiden ja pipareiden välissä ;)

Toivottavasti joulukuu tuo pöytiin myös jouluisia paleoherkkuja. Saattaapi olla, että emäntä ei ehdi tänä vuonna juurikaan jouluherkkuja väsäämään, mutta käypäs tsekkailemassa Paleokeittiön jouluarkistoista vähän vinkkiä ja inspistä menneiltä vuosilta!

Paleokeittiön jouluiset reseptit

Lämmintä joulunalusaikaa Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.