Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Lokakuun suosituimmat

Lokakuu liukeni liukkaasti ja mun ajanlaskussa viimeinen syyskuukausi, usein vähän masentavakin marraskuu pyörähti käyntiin tällä kertaa ihanan aurinkoisissa merkeissä. On taas aika summata Paleokeittiön mennyt kuukausi yhteen viiden suosituimman reseptin osalta.

Lokakuun suosituimmat | paleokeittio.fi

Lokakuu oli Paleokeittiössä aiempiin verrattuna sikäli hieman poikkeuksellinen kuukausi, että postaukset keskittyivät ensi viikolla julkaistavan TehoPaleo -reseptivihkosen ruokaohjeisiin, joita pääsee kurkkimaan vain lunastamalla Paleokaupasta nk. ennakkokatseluoikeuden. Marraskuun pari ensimmäistä viikkoa sujunevat vielä samoissa merkeissä. Kokkausten osalta olen paria keitosta vailla valmis, mutta ennakkoreseptejä riittää vielä postattavaksi.

Jokunen on ollut hieman harmissaan näistä maksullisista resepteistä, jonka tiimoilta jo facebookissa hieman avauduinkin. Mutta avaudunpa vielä hieman lisää blogin kannalta katsottuna.

Tein päätöksen maksullisten ennakkoreseptien julkaisusta parista eri syystä. Ensinnäkin koko TehoPaleo -projekti viivästyi kutakuinkin kuukaudella, koska emäntä sattui imuroimaan itseensä kaikki mahdolliset flunssapöpöt aina keuhkoputkentulehdusta ja angiinaa sekä näihin liittyvää kuumeilua myöten. Ohjeissa on mukana paljon erityisesti syksyyn sopivia reseptejä, joten halusin ennakkoreseptien myötä tarjota halukkaille mahdollisuuden päästä heti kokeilemaan paleoliittisia sesongin herkkuja, jotka muutoin olisivat olleet käytettävissä vasta ensi viikolla.

Toisekseen tällaisen reseptivihkosen tuottaminen on ihan täysipäiväistä työtä, jolle olenkin omistanut täysin viimeiset viitisen viikkoa. Ja itse asiassa olen aika ylpeä itsestäni, koska olen pystynyt tuottamaan näinkin lyhyessä ajassa vajaat 30 täysin uutta ja Paleokeittiössä ennennäkemätöntä reseptiä! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että samanaikaisesti olisi ollut täysin mahdotonta tuottaa materiaalia vielä blogiinkin eli Paleokeittiö olisi ollut ainakin kuukauden ajan täysin kuollut. Dead. Död. Toivon, että näistä TehoPaleo -reseptipostauksista on kuitenkin ollut iloa ja hyötyä niillekin, jotka eivät ole reseptivihkosta lunastaneet; ainakin inspiraatiota omaan keittiöön ja vinkkejä viikon ruokailuihin =)

Noh, se siitä ja postauksen pääaiheeseen! Mitkä olivatkaan Paleokeittiön viisi suosituinta reseptiä lokakuussa 2015? Mukana roikkuu edelleen pari kestosuosikkia, mutta on todella ilahduttavaa nähdä joukossa myös muutamat uudet TehoPaleo -reseptit =) (resepteihin kuvaa klikkaamalla)

5. Kuuma kurpitsakeitto

Kuuma kurpitsakeitto pompsahti listoille jostain arkiston syövereistä ja on kyllä paikkansa kärkiviisikossa ansainnut. Onhan nyt kurpitsa-aika kuumimmillaan ja saattaapi halloweenillakin olla jokin osuus asiaan. Eikä keittokaan ole yhtään hullumpaa! ;)

4. Tajuton kesäkurpitsavuoka

Tajuton kesäkurpitsavuoka on TopVitosen vanha veijari. Pudotusta tuli lokakuussa pari pykälää syyskuuhun verrattuna, mutta täällä ollaan mukana geimeissä edelleen. Kesäkurpitsan parhain satokausi alkaa olla menneen alkusyksyn lehtiä, joten saapi nähdä, kuinka marraskuussa käy; pysyykö suosikki edelleen listoilla?

3. Paleoliittinen uunipannari ja kanelinen omenahilloke

Uunipannari kanelisella omenahillokkeella on tuore TehoPaleo -resepti viime kuulta. Jotenkin osasinkin odottaa sen kipuamista parhaimmistoon. Onhan pannukakku houkutteleva vaihtoehto ja terveellisemmät herkkureseptit saavat aina isosti huomiota osakseen. I wonder why… well, not really! ;)

2. Suklainen puurokulho

Myös Suklainen puurokulho on viime kuun uusia reseptejä, TehoPaleota sekin. Suklaapuuro on kyllä emännänkin mielestä ehdottomasti kakkossijansa ansainnut! On kyllä niin herkullista, että mannapuurot alta pois! Pehmeä puuro yhdistettynä suklaiseen makuun ei kai voi muuta ollakaan kuin herkkua. Aivan mainio aamiainen pyhään ja arkeen. Arkeen sopii hyvin pelkistetympikin puuroversio. Pyhäpäiviin hieman pimppausta ja luksuspuurolla vapaapäivän vietto alkaa arvoisellaan tavalla. Luksusversion paleoliittinen suklaakastike odottaa vielä julkaisua erään toisen helpon herkun yhteydessä. Ja se tulee nyt sitten olemaan kaikkien Paleokeittiössä kävijöiden käytössä =)

Aasialainen kookos-kanakeitto_opt

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Ja kukas se taas täällä ykkössijalla nököttää? No se sama aasialainen tyyppi, joka viihtyy kärkisijoilla kuukaudesta toiseen ja taitaa olla jo Paleokeittiön kaikkien aikojen suosituin resepti. Heti Parhaimpien paleobrownieiden jälkeen. Joista on muuten suunnitteilla hiukan hiottua uusintapostausta ;)


 

Loppuun vielä pieni ilmoitusluonteinen asia TehoPaleo -ennakkoresepteistä kiinnostuneille! Ennakkoreseptipaketti on saatavissa Paleokaupasta edulliseen 9,90 €:n hintaan vielä tämän arkiviikon ajan eli tuote poistuu myynnistä perjantaina 6.11. ja korvautuu sitten jossain sopivassa välissä valmiilla reseptivihkosella, jossa on kaikki syyskauden TehoPaleo -reseptit yksissä ja samoissa kansissa (hintaan 11,90 €). Myös pakettitarjous on edelleen voimassa eli heittämällä peliin vain femman enemmän saat omaksesi myös vuoden ensimmäisen TehoPaleo -reseptivihkosen pdf-muodossa suoraan sähköpostiisi toimitettuna. Hyödynnä hyvä tarjous! =)

Paleokauppa

Mainiota marraskuuta Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.