Arvonta, Uutiset
Comments 2

ARVONTA! Luomusuklaalla suu makeaksi

Hellurei, hellurei! Ja nyt lähtee! Vai miten se vanha jääkiekkokipale menikään…?

Meni, miten meni, mutta tulinpa pikaisesti vinkkaamaan facen ja instan ohella tänne bloginkin puolelle meneillään olevasta arvonnasta, jossa voit voittaa Arctic Chocin kotimaisia, käsintehtyjä luomusuklaita kertomalla vain, jotta mikä arktinen levysuklaa olisi eniten sun mieleen. Jos et ole vielä käynyt valitsemassa omaan suuhun sopivinta suklaata ja kertonut sitä Paleokeittiön facebookissa, niin hopihopi hommiin! Maanantaina 15.6. arvotaan ja silloin lähtee kolmelle onnekkaimmalle Arctic Chocin suklaapaketit =)

Emäntä toivottaa ihan mahottoman kivaa ja lämmintä viikonloppua! Yritetään heti huomenna pistää suuta makeaksi myös jollain muulla kuin suklaalla. Eli helppoa, gluteenitonta leivontareseptiä olisi taas tuloillaan ;)

Arvontaonnea Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Tilaa uutiskirje!

1 kommentti

  1. Pia says

    Harmi kun en voi osallistua, en ole enää Facebookissa. Vastaan silti: tuo vanilja kiehtoo kun en ole vielä törmännyt Paleo valkosulkaaseen, ilman kookosta. Olisin halunnut miehelleni tehdä kun hän tykkää enemmän valkosuklaasta. Olkoon tämä samalla resepti toive? :D

    • Moikka Pia! Harmi tosiaan, että et pääse osallistumaan arvontaan =( Tuo face on vaan niin hirmu kätevä näissä arvontajutuissa, kun saa helposti arvontakoneella arvonnan suoritetuksi.

      Mutta jos yhtään lohduttaa, niin ei tuo Arctic Chocin valkosuklaa taida ihan paleota olla ;). Mutta laadukasta luomua ja käsintehtyä kuitenkin!

      Vaalean suklaan ohjetta löytyy muuten täältä https://paleokeittio.fi/2014/12/30/menneen-joulun-raakasuklaat/. Saisitko siitä jotain vinkkiä valkosuklaan valmistukseen?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.