Lifestyle, Liha, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Rekkamiehen paluu

Viime viikolla lautaselle teki paluun kesän 2010 hitti, paleospydäri! Jauhelihaversiona tällä kertaa. Karitsaa pannulle. Kun kerran TehoPaleon kolmatta viikkoa viedään. Mitäpä tähän muuta lisäämään. Kuin mums! =)

TehoPaleo – Kaksi takana, toiset edessä

TehoPaleo sujuu jo rutiinilla. En oikeastaan enää edes muista koko TehoPaleota. Paitsi silloin kun ajatus vaeltaa suklaisiin hetkiin. Silloin joutuu nimittäin nähdä pikkasen enemmän vaivaa kuin lampsia lähimarkettiin. Vaiva nähty! Kahdet raakasuklaat jo taiottu!

Millaisia havaintoja tässä on reilun parin viikona kokemuksella tehty? Se kai ihmisiä kiinnostaa. Tai sitten ei.

Painosta ei ole hajuakaan. Koska se ei ole tärkeää ja seuraavan kerran aion astua vaa`alle vasta parin viikon päästä. Viimeksi vaaka näytti lukuja 59,6 kg. Pari kiloa on kesän jälkeen jonnekin kadonnut.

Vatsaa ovat ärsyttäneet saksanpähkinät ja itse pakastetut tehomansikat. Pähkinöiden liottaminen saattaisi auttaa. Mansikat eivät ole mun suosikkeja muutenkaan, mutta vähäisen vadelmasadon vuoksi olen niillä marja-annoksia kompensoinut. Ja kun nyt tosiaan vaan sattuivat jostain pakastimeen lomareissun aikana ilmestymään, niin kaipa ne on tässä talven aikana tuhottava. Noh, toistaiseksi jatkan nyt ilman mansikkaa.

Ja niin, kyllähän ne vatsapalatkin sieltä vähitellen alkavat taas yläreunasta pilkottaa! Eivät vielä suuresti, mutta sen verran, että antaa toivoa vielä nelikymppisellekin. Johan tässä reilu puoli vuotta ihmeteltiinkin niiden yllättävää katoamista. Vaikka mitäpä mä niillä, vatsapaloilla =D

Treenit sujuvat edelleen kivasti. Koipeloinenkaan ei kiusaa pahemmin kunhan pidän jumppailut kohtuullisina. Viikkoon tulee keskimäärin viisi treeniä; pari voimapainotteista, pari metabolista ja yksi yläkehon puntti. Ulkoilut ovat jääneet sateen ihailuksi ikkunasta. Blaaaah… Kesä! Tule takaisin!

Ainoaksi tunnistettavaksi ongelmaksi on noussut ruokahalun puute. Pitäisi syödä, mutta kun ei nälätä. Jos vielä kivaa puuhaa riittää, niin unohdan tankkaukset täysin. Yritän välistä muistutella itseäni ”Hei, sun pitäis varmaan jo syödä jotain! Ota edes protskudrinkki! Tai avokado!”. Jep, tällaista keskustelua pään sisällä käydään tiuhaan. Päivittäin. Toistaiseksi olen kuitenkin onnistunut pakottamaan pöperöt naamaan. Ennemmin tai myöhemmin ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.