Lifestyle
Jätä kommentti

Laiva on lastattu.. i:llä!

Iiii… niin kuin iHerb! Odotettu paketti saapui ison veden takaa. Pääasiassa vanhojen varastojen täydennystä, mutta mukaan mahtui myös muutama uusi tuttavuus…

…kuten…

  • superantioksidantti astaxanthin (+omega-3)
  • P-5-P (B6-vitamiinin aktiivinen muoto)
  • Artisanan raakakaakaoherkku

Suorat linkit ”uutukaisiin” ja jo tuttuihinkin tuotteisiin löytyvät UP-sivuston iHerb-sivulta.

Artisanan raakakaakaoherkku on helppoa herkkua! Ei enää raakasuklaan läträystä vaan namit napaan suoraan kätevästä annospussista. Ihan loistava vaihtoehto perinteiselle perjantaisuklaalle! Melko tuhtia kamaa. Yhdestä annospussista (33 g?) riittää koko päiväksi.

Tukkataikaa

Ehdin myös jo kokeilemaan näytteenä tulleet Madre Labsin luomushampoon ja –hoitoaineen. Ihana tuoksu ja  miellyttävä koostumus! Molemmissa. Kivan pehmeä vaahto shampoossa. Tukkakin tuli puhtaaksi ja sain sen jopa selvitettyä ilman itkua. Toisaalta tykkäsin, toisaalta en. Jättivät mun hienohapset leijuviksi. Liian puhtaiksi. Tuntuu kuin ei olisi tukkaa päässä ollenkaan ja sojottaa vähän sinne tänne. Kokeilemisen arvoinen tuote kuitenkin. Jollekin toiselle hiustyypille varmasti nappivalinta.

Flunssanpoikanen

Alkuviikko meni flunssaa vastaan taistellessa. Tankkasin kropan täyteen luonnollisia droppeja. Voitin taistelun kolmen päivän väännön jälkeen. Ei tullut flunssaa ei, mutta väsymys jäi. Harmittaa. Olo oli ennen episodia ihanan energinen ja ajatus kirkas. Nyt koko viikkoa on mennyt usvassa rämpiessä. Mieli tekisi tehdä vaikka mitä. Mutta kun ei vaan jaksa. Kun ei jaksa edes nukkua! Ehkä tämä taas tästä… selkenee… maailma.

Kotigourmeeta

Alkuviikosta nautiskelin myös kotitekoisilla gourmet -aterioilla. Loppuviikko menikin kaalilaatikon kanssa. Huomenna vielä jämäkaalit mehuksi. Sitten pitäisi taas keksiä jotain muuta. Josko jossain vaiheessa saisi kasan ateriakuvia tänne ladattua. Supermarjapostauskin odottaa. Ja monta muuta ajatusta, joille en ole jaksanut tehdä mitään. Virtapiikkiä odotellessa. Ehkä se taas uuden TehoPaleo -kokeilun myötä löytyy ;). Virta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.