Juomat, Kampanjat, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Kamppis – Yhteistyössä SSJ-import

Oletko harkinnut laadukasta tehoblenderiä, mehupuristinta tai kasvikuivuria? Tämä postaus on juuri sinulle! Ja myös sinulle, jolle maistuu mintun säväyttämä mustaherukka =)

Paleokeittiön vakituiset vierailijat ovat varmaankin huomanneet ihastukseni Hurmuriin ja tuorepuristettuihin täysmehuihin. Huromin mehupuristin on ollut emännän käytössä nyt nelisen kuukautta ja siitä on tullut ehdottomasti käytetyin kodinkoneeni. Heti sähköhammasharjan jälkeen ;). Tuoretta mehua tulee nautittua päivittäin, parhaina päivinä parikin kertaa. Koska se on hyvää, terveellistä ja Hurmurin kanssa vielä nopeaa ja helppoakin.

Ja nyt mulla on ilouutisia sulle!

Olemme nimittäin tässä hiljattain sopineet blogiyhteistyöstä mm. Huromin mehupuristimia maahantuovan SSJ-importin kanssa. Ja se tarkoittaa sitä, että nyt sullakin on mahdollisuus hankkia oma Hurmuri alennettuun hintaan! Eikä vain Hurmuria vaan myös itsellenikin viime viikolla koeajoon tullut Iso O eli Omegan kolmeheppainen tehosekoitin. Näiden lisäksi kaikki muutkin SSJ-importin edustamat laatulaitteet lähtevät koodilla paleokeittio seuraavien kahden viikon aikana 10% edullisemmin myös sun kotiin!

Kerrataas vielä lyhyesti…

  • SSJ-importin edustamat laatulaitteet kampanjahintaan -10%
  • tutustu tuotteisiin ja tee tilaus kätevästi SSJ-importin verkkokaupassa
  • käytä tilauksen yhteydessä koodia paleokeittio(jos koodi ei heti toimi, niin kirjaudu ensin sivustolle)
  • kampanja on voimassa 11.5.14 saakka, joten toimi ennen sitä!

Huomaathan, että Omegan tehoblenderin saat tällä hetkellä sellaiseen hintaan, että vastaavaa tarjousta ei taida tehoblenderien osalta tulla ihan heti vastaan. Hyödynnä tarjous ja Paleokeittiön alekoodi!

Pistetääs uuden yhteistyöjulkkarin kunniaksi vielä uutta Hurmuri -reseptiä kehiin =)

MINTTUINEN MUSTAHERUKKA

1 annos

  • ~100 g mustaherukoita sulatettuna
  • 1 luomuomena
  • viipale kuorittua sitruuna
  • 2-3 oksaa vahvaa, tuoretta minttua
  • hippunen himalajansuolaa

Pese, pilko ja pistä puristimeen! Kuori tarvittaessa. Itse en ole kuorinut luomuomenia, mutta tavalliset teho-omenat kylläkin.

Lisää Paleokeittiön Hurmuri -reseptejä löydät täältä.

Kattavampaa katsausta Hurmurin saloihin on kyllä tulossa tässä kevään mittaan, mutta sen verran voin kertoa jo nyt, että Huromilla onnistuvat myös terveemmät jäätelöt ja soseet sekä ainakin pähkinämaidot. Siemenmaidoista en tiedä, mutta mantelimaitoa olen valmistanut menestyksekkäästi. Myöskin ohranorasmehu pääsiäisruohosta onnistui nikottelematta.

Myös Omegan tehoblenderistä on tulossa lisää juttua, kunhan ensin tulemme tutuiksi. Toistaiseksi olen pyöräyttänyt sillä silkkiset pirtelöt mm. porkkanasta ja mustakaalista ruotineen, paleoliittisten falafelien taikinan sekä parhaimman aamupuuroni ikinä! Kannattaa siis pysyä kuulolla ja tilata Paleokeittiön uutiskirje, josta voit lukea tulevista kampanjoista ensimmäisenä =)

Nyt hopihopi terveemmän elämän välineostoksille!

Paleokeittiön uutiskirje Paleokeittiö facebookissa
Yhteistyössä SSJ-import.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.