Juomat, TÄYSPALEO, Tuotekatsaukset
Jätä kommentti

Hurmaava Hurom

EDIT 23.11.15: Hurmuri is back! Hurom -mehupuristin jälleen Paleokaupasta kampanjahintaan 21.12.15 saakka. Ehkä kannattaa vinkata myös joulupukille ;). Tsekkaa myös #kaamoksenkaatoon #juosateenkaari #mehuviikot Paleokeittiön facessa ja instassa. Uusia mehuidiksiä pukkaa!


Siitä on nyt 10 päivää vailla kokonainen vuosi kun Hurmuri tuli Paleokeittiöön. Olin silloin onnesta soikeana ja ihastuksesta mykkänä! Olen edelleen! Hurmuri muutti elämäni ja tämä suhde on pysynyt voimissaan jo miltei vuoden päivät. Eikä suhteen laimenemisesta ole tietoakaan! Emme tosin enää puuhastele yhdessä kaksi kertaa päivässä, mutta vähintäänkin kaksi kertaa viikossa vähän pidemmin kerralla.

Hurmuri on siis Huromin mehupuristin mallia HE-DBF04. Olin vihjaissut siitä joulupukille ajoissa syksyllä ja sen jälkeen unohtanut koko asian. Mutta niin se vaan pukki muisti yhdellä parhaimmista joululahjoista ikinä! Kiitos pukin muistuttamisesta kuuluu vanhemmilleni. Kiitos äiti ja iskä! <3

Miksi Hurmuri on mielestäni yksi parhaimmista joululahjoista? Siksi, että sille on ollut käyttöä. Alkuihastuksen jälkeenkin. Tiedättehän, kuinka sitä on aina uusista vempaimista innoissaan ja sitten käy herkästi vähän niin kuin vuoden alun salikorteille; innostus laimenee ja kortti jää käyttämättä. Hurmurin kohdalla näin ei ole käynyt. Ja tietysti se on ollut yksi parhaimmista lahjoista myös siksi, että sillä on positiivisia vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Luonnollisesti. Ja voi, kuinka hyvältä hellästi vastapuristetut mehut maistuvat! Ei ole tölkkimehuja ikävä.

Mulla on ollut kaksi erilaista varteenotettavaa mehustinta. Ensin oli Jamie, josta olin myös aluksi innoissani. Se tuntui hyvältä valinnalta. Silloin. Koska paremmasta ei ollut tietoa.

Valitettavasti Jamie joutui aika pian kaappiin, josta kaivoin sen esiin vain satunnaisesti. Taitaa se olla siellä vieläkin eli jos joku välttämättä haluaa mehulingon, niin pistäkääpä kyselyä perään. Jamien suurimmaksi ongelmaksi nousi työläs puhdistaminen. Mehua meni myös paljon hukkaan kuitumassan jäädessä kosteaksi. Jamie oli edullinen, mutta käytössä se muuttui kalliiksi. Mehut olivat kyllä hyviä, mutta hyötysuhde huono. Lisäksi linkoaminen hapettaa mehua, joten ravinteetkaan eivät pysyneet yhtä hyvin tuoreena tallella kuin hitaasti puristavalla Hurmurilla.

Jos olet hitusenkaan innostunut tuorepuristetuista mehuista, niin suosittelen ensinnäkin nimenomaan mehupuristinta lingon sijaan. Lisäksi suosittelen panostamaan laadukkaaseen laitteeseen. Kyllä, Hurom on hintava hankinta, mutta se maksaa itsensä taatusti käytössä takaisin! Huonon laitteen myötä koko mehustelu lopahtaa yhtä nopeasti kuin kuntoilu kotistepperillä.

Miksi minä pidän Hurmurista?

  • helppo käyttää, nopea koota ja puhdistaa
  • pienikokoinen; kätevä säilyttää esillä
  • hiljainen (huomattavati hiljaisempi kuin Jamie, jota sitäkin pidin alkuun hiljaisena)
  • hyvä hyötysuhde; enemmän mehua, vähemmän ”jätettä” ja vaahtoa
  • toimintavarma; ei jumita, ainakaan jos malttaa pilkkoa raaka-aineet (kerran on vuoden aikana jäänyt mulla jumiin ja sekin jumitus hoitui helposti reverse – toiminnon avulla)
  • monipuolinen; puristaa myös pähkinä-/siemenmaidot ja lehtevät vihreät, tekee soseet ja sorbetit
  • säilyttää ravinteet

Jos harkitset ravinteikkaamman elämän aloittamista mehujen avulla, niin suosittelen lämpimästi kääntymistä Huromin puoleen. Vielä ehtii vihjaista asiasta myös joulupukille! Huromin mehupuristimen voi nyt hankkia edullisempaan kampanjahintaan Paleokaupasta vuoden loppuun saakka. Jos toimit nopeasti, niin ehtii Hurmuri vielä jouluksikin kotiin =)

HUOMHUOMHUOM! Paleokaupan Hurom -mehupuristimen kampanja on päättynyt ja tuote poistunut valikoimista 31.12.14. Mehupuristimen voit jatkossa tilata SSJ-Importin verkkokaupasta!

Tsekkaa myös muut Paleokeittiön Hurmuri -reseptit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.