Lifestyle, Liha, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Perjantain pippuriset pihvit

Viikonloppuna on kiva hemmotella itseään. En taida olla ainut hemmottelija ;). Mun hemmottelupäivä on yleensä perjantai. Aamupäivästä hoitelen ensin ”naisvoimistelijat” ja sen jälkeen itseni. ”Naisvoimistelusta” saa hyvät lämmöt päälle, joita olisi sääli heittää suteen, joten omilla treeneillä jatketaan siihen samaan syssyyn. Sen minkä nyt taas, jälleen kerran vammoilta pystyy. Tänä perjantaina kykenin kevyeeseen tempauksen tekniikkaharjoitteluun. Pientä tuskaa. Mutta hyvä niin. Parempi kuin ei mitään. Ehdottomasti.

Perjantai on mun syömäpäivä. Jumpilta kaupan kautta kotio mukana ainakin yksi suklaalevy. Joo, ei enempää kuin yksi levy ja jotain muuta mukavaa. Tällä kertaa muuta mukavaa olivat naudan ulkofilepihvit, joista illan mittaan valmistui ihanan mureat pippuripihvit. Puoliraakana. Ei aina tarvitse mennä ravintolaan syömään mehukkaan maukasta pihviä. Useimmiten kyllä.

Pihvi oli tällä kertaa siis naturel naudan ulkofilettä, joka marinoitui avokadoöljy-pippuri-suola -pussissa huoneenlämmössä ehkä parisen tuntia. Paisto molemmin puolin kookosöljyssä kuumalla pannulla ja lisää pippuria pintaan. That`s it! Päältä rapeaa ja sisältä pehmeää ja vaaleanpunaista. Tällä kertaa täydellinen. Kaverina punaisia uunikasviksia muutamalla vuohentuorejuustonokareella.

  Siinä perjantai -illan huumasta nauttiessa täytyi vaan ihmetellä, että kuinka kukaan kaipaa pihvinsä vierelle jonkinlaista perunavalmistetta?! Ranskalaisia, muusia, kermaperunoita.. you name it! Huh! Ainakin tämä päivän kasvispläjäys oli miljuuna kertaa makoisampaa kuin tylsä peruna! BTW, tossa yläkuvan lautasella ei suinkaan ollut kaikki kerralla ahtamani kasvikset. Santsasin hyvillä mielin ja loput nautin tänään kera paistetun kananmunan ja halloum -viipaleen. Eihän sitä nyt joka päivä herkutella sovi! Perjantai -illan huuma oli. Ja meni.

  Vastaa

  Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

  WordPress.com-logo

  Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Facebook-kuva

  Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.