Pirtelöt, Reseptit, TÄYSPALEO, Vinkit
Jätä kommentti

Parin päivän pirtelöt powered by Froosh

 

Koska olen äärimmäisen laiska tehokas, niin teen aina kerralla useamman annoksen viherpirtelöä, jotka pakkaan kätevästi annospulloihin. Vakiintuneeksi pirtelöannokseksi on muodostunut noin litra, josta saan kivasti 2-3 päivän pirtelöt menekin mukaan. Jotkut haluavat kiskaista kerralla puoli litraa pirtelöä, mutta mulle riittää 2,5 dl tuhtia tavaraa kerralla. Kerran tai pari päivässä. Isommassa kertasatsissa on puolensa; ei tarvitse olla jatkuvasti vääntämässä ja yleensä jääkaapista löytyy aina valmis pirtelöpullo, joka on helppo ottaa välipalaksi mukaan ihan minne vaan! Kauhean kauan ei pirtelö kuitenkaan lämpimässä säily. Pariin otteeseen olen joutunut toteamaan ikävän käymisreaktion alkaneen kun pullo on jäänyt puolillaan laukkuun makaamaan.

Aiemmin pakkasin viherpirtelöt Lidl:n Naturis Smoothie -pulloihin, mutta hiljattain keksin kaupan hyllyltä lasipulloihin pakatut Froosh -hedelmäpirtelöt. Näitä koriin neljä kappaletta ja tätä nykyä viherpirtelöt kulkevat onnellisesti lasipulloissa. En yleensä lisäile viherpirtelöihin mitään mehuja tai tai muita valmiita hedelmänesteitä, mutta näistä neljästä pullosta sai ihan mukavaa vaihtelua normipirtelöihin. Johonkin ne sisukset oli tyhjennettävä! Olivat aivan liian makeita mun makuun ihan noin vaan raakana.

Muutama viikko sitten parin päivän marjaisat viherpirtelöt syntyivät näistä aineksista…

 • ~100 g vadelmia
 • ~100 g mustaherukoita
 • kuorellisia seesaminsiemeniä
 • 1 Froosh -smoothie (mansikka-banaani)
 • 1 salaatti
 • pätkä kurkkua
 • tuoretta inkivääriä
 • tuoretta minttua
 • 1 sitruuna
 • Himalajan suolaa
 • spirulinaa
 • hamppuproteiinia

Edelleen hiukka makeaa, mutta muuten oikein hyvää! Pistä pirtelö pulloon ja menoksi! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.