Lifestyle
Jätä kommentti

Metsässä


Äitienpäivää tuli tavallaan vietettyä jo lauantaina, joten sunnuntaina oli siivoilujen jälkeen aikaa suunnata korpimaisemiin leikkimään metsäleikkejä ja rentoutumaan paljain varpain keväisen auringon alle. Jep, tämä on sitä paleoelämää parhaimmillaan!

Menkää muutkin metsään. Siellä riittää ihmettelemistä. On karua ja kaunista. Uutta ja vanhaa. Hentoa ja herkkää. Turvallista ja jännittävää. Monipuolista liikuntaa ja kokonaisvaltaista kehon kuormitusta. Ilmastointikin kohillaan ja lämpötila säädettävissä henkilökohtaisesti.

Kaupan päälle D-vitamiinit veloituksetta ja rauhallinen mieli ilman rauhoittavia. Parhautta. =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.