Vinkit
Comments 2

iHerb – toimituskuluitta!

HUOM! WordPressin palvelin ei salli linkityksiä iHerbiin. Löydät tämän sivun toimivilla linkeillä täältä!


Huutelinkin jo FB:n puolella, että nyt on mahdollista tilata iHerbistä toimituskuluitta lisäravinteita ja muita aina 1800 grammaan ja 80 dollariin per paketti (norm. 3-4 dollaria). Tarjous on voimassa vielä muutaman päivän keskiviikkoon 17.8. saakka ja koskee yli 40 dollarin tilauksia. Käytä etu hyväksesi!

FB:ssa Naina kyseli suosituksia. Valitettavasti mulla ei tällä hetkellä ole aikaa keskittyä iHerb -suosituksiin sen enempää, mutta heti mieleen tuli tietysti D-vitamiini. Aurinkoa ei enää paljoa näy, ja jos näkyykin, niin valo alkaa olla jo melkoisen tehotonta. Nyt on siis aika aloittaa jälleen D-vitamiini -suplementaatio! Saatat välttyä syysflunssalta =) Hifistelijät voivat vielä ottaa D3-vitamiinin tueksi K2 -vitamiinin (menaquinone MK-7), josta aletaan vähitellen porista yhtä paljon kuin D-vitamiinista aikanaan. Saattaa nimittäin olla, että D-vitamiinin optimaalinen toiminta kaipaa rinnalleen K2:sta, jota saa myös mm. fermentoiduista ruoka-aineista.

Se suosituksista, mutta alle vielä pikainen listaus omasta, viimeisimmästä iHerb -ostoskorista. Josko joku sieltä jotain itselleen mielenkiintoista löytäisi =)

Happy Shopping! =)

2 Comments

  1. Yksi toinen iherb-tuotteita suositteleva says

    En tiedä, oletko huomannut jo itse, mutta wp.com on alkanut sensuroimaan kaikki iherb.com-linkit.. Artikkelia kirjoittaessa näyttää siltä, että linkkejä saa laitettua, mutta sitten joku automaattinen juttu muuttaa ne niin, että julkaisun jälkeen linkki vie osoitteeseen http://en.wordpress.com/types-of-blogs/ (jossa tietysti sanotaan, että tällaiset mainostukset eivät ole sallittuja wp.comin blogeissa, huoh…).

  2. No enpä ollut huomannut! Kiitos kun kerroit. Onpa tylsää… Tarkoitus on kuitenkin ennen kaikkea auttaa muita löytämään tuotteita iHerbistä. Saa vaivasta sitten pientä korvausta tai ei =( Pöh! Ehkä täytyy kerätä näitä suosituksia tonne omalle UNIQ Performance -sivustolle. Jenkit on niin herkkähipiäisiä! Ja tekopyhiä vielä päälle! Murr…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.