Kala, Makeat herkut, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Päivän lähiruokaa

Eilisen illallisteemaksi nousi aivan vahingossa eksoottinen lähiruoka. Paikallisista vesistä kalastettua kuhafilettä. Ja niin ikään paikallisista metsistä poimittuja puolukoita =)

Luolalaboratorion innoittamana kävin jo toista kertaa parin päivän sisään kalastelemassa Cittarin kalatiskiltä ahvenfileitä. En onnistunut vieläkään. Ahvenfileiden sijaan päädyin kuhaan. Ihan vaan siitä syystä, että se oli kirkkonummelaista. Paistoin fileen pikaisesti pannulla, maustoin merisuolalla, valkopippurilla ja sitruunamehulla. Ja söin. Kaverina lauantaina valmistettua provencale -maustettua kukkakaali-parsakaalipyrettä (ilman voita, mausteena persiljan sijaan provencen yrtit ja mustapippuri). Eksotiikkaa avokadon muodossa.

Jälkkäriksi isukilta poimimiani tuoreita, kirkkonummelaisia puolukoita. Ripaus happamuutta tasapainottavaa makeaa eksotiikkaa kookoskermasta.

Yksinkertaista, nopeaa ja maukasta. Edelleen. Tänään luvassa sama kattaus. Mitä sitä hyvää joka päivä vaihtamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s