Vinkit
Comments 2

I niinkuin iloinen…

…ja iHerb! Alkuviikosta iloitsin iHerbin paketeista, kuten täällä itseäni ilmaisin. Mitä sieltä tällä kertaa saapuikaan? Iso kasa ihanuuksia! =D Okei, nyt mä lopetan tämän i -kirjaimella alkavien sanojen viljelyn.

Katsokaa kuvista mitä sieltä saapui! Kuvista puuttuu vain maailman paras hunaja, jonka rohmusin heti auki ja säilöin kaappiin, jonne se sitten kuvista unohtui. Listausta, lisäinfoa ja linkitykset tuotteisiin löytyvät UP-sivuston iHerb -osastolta.

Paljon vakiokamaa, mutta mukana myös muutama uutukainen ja samaa tavaraa eri valmistajilta testiin. Artisanan suklaaherkku on edelleen parasta! Too good, too easy! Valitettavasti koko boksi on jo tuhottu. Viidessä päivässä. Shit happens! Nyt ollaan sitten puolitoista kuukautta taas ilman. Ahneella on! Nopea loppu.

Toinen odotettu uutukainen oli suklaisen tuorepuuron ainekset. Mukana mm. chia -siemeniä, taatelia, raakakaakaota, kaakaonibsejä ja monta muuta terveellistä ainesosaa. Lisää vain vesi. Kuuma tai kylmä. Suklaatuorepuuro on ihan syötävää, mutta ei kuitenkaan ihan sellaista herkkua kuin odotin. Ja kyllä! Päivän sana on taas SUKLAA, josta jo jossain vaiheessa onnistuin itseni irrottamaan. Addiktio on back! Eikä mun jostain syystä tee edes mieli tehdä sille mitään. Katsotaan sitten kevväämmällä kun aurinkokin taas jaksaa paistaa! =)

2 Comments

    • Onko näin? Tiedän kyllä, että riski lähinnä tuotteiden menettämiseen saattaa olla, mutta en ole ottanut sitä kovin vakavasti, koska samaa kamaa saa vahvempana myös kotimaan markkinoilta. Ihan laillisesti siis. Ilman reseptiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.