Ateriat
Jätä kommentti

Kipeenä kerkiää!

Vaikka tyhjentää kameran muistikorttia. Alla menneitä aterioita inspiraatioksi tai muuten vaan ihmeteltäväksi. Kovin kummoisia eivät ole eväät ainakaan neljään viimeiseen kuukauteen olleet, koska toisen hammasytimentulehduksen jälkeen menetin mielenkiintoni keittiötä ja ruokaa kohtaan kokonaan. Nythän tässä on ehditty jo kärsiä se kolmaskin hammasytimentulehdus puolenvuoden sisään. Menköön nyt kaikki samantein kun kipuilemaan kerran alkoivat!

Yritän muistaa mitä lautasella on makoillut. Saattaa mennä arvaus oikeaan tai sitten ei. Vastuuta en kanna, mutta parhaani jälleen kerran yritän. Aloitetaan kalasta!

Paistettua kuhaa kera Espanjalaisten paistovihannesten

Pekonia, paistettua munaa ja kukkakaali-bataattipyrettä (luultavasti)

”Kun jääkaapissa ei ole mitään eikä kauppaan jaksa lähteä!” Tavallisesti sieltä kuitenkin aina löytyy avokadoa, kananmunia ja pekonia. Jääkaapin perussettiä! Vähän niinkuin purkkihernari ”tavan kansalle” ;)Espanjalainen makkarapannu. Espanjalaisten paistovihannesten kyljessä paria lisäaineetonta täyslihamakkaraa tuoretiskiltä. Oliskohan ollut hirvimakkaraa ja chorizoa…Nakit ja munat! Kera katkarapukimaran ja coleslaw -jämien. Lienee päivän ensimmäinen ateria rääppiäisistä väkerrettynä kun on niin hintsusti kaikkea ;)

This entry was posted in: Ateriat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.