Nämä lauantaimakkarat tuli tuhottua jo muutama viikko sitten, mutta ehtivät nyt vasta Paleokeittiöön. Moni muukin juttu odottaa kuvakansiossa. Josko kesällä kirisi postausten kanssa ;)
Makkarat halusin laittaa näkyville siksi, että kaikki eivät niin välitä possunkupeesta. En minäkään… paitsi luomupekonista. Jota ei edelleenkään saa. Ei edes Espoosta. Makkarat ovatkin Wurst Fennican raakamakkaroita lampaasta. Kyllä vaan, 100% lammasta! Eikä mitään ylimääräistä. Suosittelen mausteisempien makkaroiden ystäville!
Merquez
Voimakkaan makuinen, valmistettu lampaanlihasta (100%) ja sisältää mm. oliiviöljyä. Makkaran pituus on noin 18 cm ja paino 70 – 90 g lampaansuolessa. Tuote on laktoositon ja gluteeniton, eikä sisällä säilöntäaineita.
- Lihapitoisuus 91,0%
- Rasvapitoisuus keskimäärin 17,0%
Lähde: Wurst Fennica
Kaveriksi kelpaa hyvin raikas vihersalaatti. Omalle lautaselle eksyi myös Eestin tuliaista, ”Terve!” – säilykesalaattia kaalista, sipulista, porkkanasta ja kurkusta. Vähän niinkuin hapankaalin etikkaversio. Hyvää! Ja sopii loistavasti makkaran kylkeen.