Lifestyle
Jätä kommentti

Mikä kaupunki?

Jos ei vielä edellisen postauksen kuvista auennut missä päin maailmaa tuli lomailtua, niin ehkäpä näistä jo arvaat!

   

   

   

   

Jep jep, äkkilähdön kohteeksi joutui Latvian hieno pääkaupunki Riika!

Mulla on tuttuun tapaan ainakin miljoona valokuvaa, joista osan tulen julkaisemaan seuraavissa postauksissa. Jos valokuvapostaukset ahdistavat, niin ehkä kannattaa vilkuilla muualle ;). Luvassa on tosin paljon myös ruokakuvia. Mitäs sitä muutakaan lomalla tehdään kuin syödään hyvin, maleksitaan ympäri kaupunkia, ikkunashoppaillaan, kahvitellaan, ihmetellään, käydään kampaajalla ja aromahieronnassa. Eksymään en onnistunut. Vaikkakin jo heti lentokentältä ”citybussin” kyytiin istuuduttua hieman alkoi jännittämään. Perille vanhaan kaupunkiin ja hotelliin kuitenkin päästiin. Muutaman mutkan kautta tyylikkään neitosen avustaessa ja tulkatessa. Bussikin hajosi käsiin ja vaihtui kesken matkan ehjään toimivampaan. Ehkä mielenkiintoisin ja jännittävin matka lentokentältä hotellille ever! Mukava muisto kuitenkin ja hieno kosketus paikalliseen arkeen.

Paikallinen lentokenttäbussi, hotelli ja ”kotikatu.

Josko seuraavassa postauksessa jo aamupalalle! Niin juuri, sille shamppanja-aamiaiselle ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.