Tuotekatsaukset
Comments 2

Kesäylläri CocoVilta

CocoVilta saapui kesäylläri! Sain valita muutamia mieleisiä ja mielenkiintoisia CocoVin tuotteita testiin ja tänään kävin noutamassa ylläripaketin postista. Uuuuhh.. paljon kesäkivaa! Katsotaan mihin nämä ”foodit” taipuvat!

Superfoodit eivät ole mulle mikään uusi juttu, ja itseasiassa koko foodi-innostus on tässä vuosien mittaan hieman laantunut. Pyrinkin valitsemaan tuotteita, joista ehkä olin jossain jotain kuullut tai lukenut, mutta jotka eivät vielä omaan kaappiini olleet eksyneet. Myös sellaisia, jotka vakaasti uskon tulevan ainakin jossain muodossa käytetyksi. Loppujen lopuksi Paleokeittiön ydin kuitenkin on melko helppo ja arkinen. Jätetään hifistelyt ja vaativammat valmistukset fiksuille ja taitaville. Toisaalta mukana oli myös tuttuja juttuja; kaakaomassaa ei vaan voi ohittaa! Koska mä aika pitkälti elän suklaasta. Tai en oikeasti elä. Herkuttelen sillä. Harvase päivä ;D

Joitakin superfoodeja innostuksen haalenemisesta huolimatta on jäänyt lähes päivittäiseen käyttöön. Ennen CocoVin paketin saapumista kaapista löytyivät ainakin…

 • maca -jauhe (säännöllisen epäsäännöllisesti treenilaturissa mukana)
 • kookosöljy (peruskamaa, jota pitäisi löytyä joka taloudesta!)
 • raakakaakaojauhetta (no siihen suklaaseen…)
 • raakakaakaorouhetta
 • lucuma -jauhetta
 • inca -marjoja
 • chia -siemeniä
 • kuorittuja raakakaakaopapuja
 • chlorellaa ja spirulinaa
 • hamppuproteiinia
 • vehnänorasjauhetta
 • savijauhetta (onko tää superfood…?)
Nämä nyt ainakin tulivat mieleen. Onhan noita aika kasa, kun alkaa vaan listaamaan! Useimmilla tulee terästettyä viherpirtelöitä. Muista sitten välipalaa tai sitä huippuhyvää selfmade raakasuklaata <3 <3 <3

Palannen näihin CocoVin testituotteisiin tarkemmin sitä mukaan, kun saan testaukset aluilleen. Ihan kaikkea ei heti kylmiltään viitsi heittää huiviin. Superfood -yliannostus saattaa olla vaarallinen asia. Jos ei itselle, niin muille ;)

Muutama muukin itselleni uusi ja vieras tuote odottaa testausta. Sain jo muutamia viikkoja sitten Starbucksin tuotteita maisteltavaksi. Vielä ei ole osunut otollista hetkeä, joten tuolla ne kaapissa odottavat kiltisti avaajaa. Näistäkin lisää… kun aika on =)

Myös sopivan luomushampoon ja -hoitoaineen metsästys on ollut käynnissä jo jonkin aikaa. Jokunen tuote on tullut kokeiltua, mutta sitä oikeaa ei vaan tälle päälle tunnu löytyvän. Näistäkin kokeiluista voisin postauksen verran höpötellä. Ja jos joku onnekas on jo löytänyt ne täydelliset hiustuotteet, niin saapi mielellään vinkata! Tosin monelle varmaan nämä mun kokeilematkin ovat juuri niitä oikeita. Kun tuppaa jokaisella vähän omanlaisensa hius olemaan.

Loppuun vielä iso kiitos CocoVille kivasta kesäylläristä! <3

2 Comments

  • Kiitos, Naina! Eli seuraavaa purkkia testiin =)

   Ongelmahan näissä luomuhiustuotteissa ainakin mun kohdalla on, että yksi jättää tukan takkuun ja toisen jälkeen huolellisesta huuhtelusta huolimatta näyttää (ja tuntuu..) siltä, ettei tukkaa olisi pesty viikkoon! Tai kahteen.

   JGr

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.