Tulipa viime viikolla nähtyä Paleokeittiössä sellainenkin harvinaisuus kuin iso kattilallinen seitistä valmistettua kirkasta kalakeittoa. Ei, hyvää se ei ollut, mutta söin silti. Laiskuuttani ja nälkääni.
Asia oli nimittäin niin, että jotain ruokaa piti saada puoleksi viikoksi väsättyä mahdollisimman helposti ja nopeasti. Hätäpäissään sitä emäntä turvautuu pakasteisiin ja kalaliemeen. Bad, bad, bad decision! Ensi kerralla tuunailen tuoreemmista raaka-aineista. En tiedä johtuiko pakastetuista kasvissuikaleista vai glukoosisiirapilla ja hiivauutteella kyllästetystä kalafondista, mutta maku oli jokseenkin… teollinen.
Voisiko joku ystävällinen kertoa löytyykö jostain päin Suomea valmiita keittoliemiä ilman noita kahta edellä mainittua ainesosaa?! Aika monta valmistetta olen tutkinut (myös luomusellaisia), enkä ole vielä löytänyt sellaista, josta voisi hyvillä mielin liemensä keitellä.


Innoitus ja resepti löytyi jostain paperikeräykseen menevästä lehdykästä, jota hippasen oman mielen mukaan pimppasin.
Kiireisen kirkas kalakeitto
Vain tilaajille
Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.
