Kastikkeet, Liha, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Tomaattinen lihapulla is back!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli back. Jossain vaiheessa TehoPaleo30:n jälkeen. Tämä postaus nyt vaan sattui löytymään tänään luonnoksista, joten pistetäänpä se pihalle vähän niinkuin muistutukseksi tästä mainiosta ja maistuvasta paleoystävällisestä ateriasta.

Samalla vanhalla reseptillä pyöräytettiin tämäkin tomaattinen lihapullakastike. Ilman smetanaa tällä kertaa =). Tosin pullat tuli paistettua kevyesti pannulla ja kypsytettyä sen jälkeen tomaattisoosissa uunin sijaan.

LIHAPULLAT (13 isohkoa pullaa)

  • ~500 g tuoretta herefordin jauhelihaa
  • 1 luomumuna
  • 1/2 sipuli
  • mausteeksi suolaa, rouhittua mustapippuria ja Provencen yrttisekoitusta
  • kookosöljyä sipulien kuullotukseen

TOMAATTISOOSI

  • 1/2 sipuli
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 prk Pirkka luomutomaattimurskaa
  • mausteeksi suolaa, rouhittua mustapippuria, tuoretta basilikaa ja cayennepippuria

Saattoi siinä mukana olla jotain muutakin, mutta en enää muista mitä. Valmistusohjeet löytyvät kutakuinkin tuosta aiemmin linkittämästäni ”vanhasta reseptistä”. Hieman kauemmin piti pullia tosin soosissa kypsytellä. Kyljessä luomubasmatiriisiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhannuskin oli ja meni jo. Lomankin piti alkaa jo viikko sitten, mutta toisin kävi. Yrittäjän elämä tarjoili yllätyksiä. Joskus yllätykset ovat mukavia, mutta tällä kertaa eivät. Edelleen pakerran ongelmien parissa ja se selittää hiljaisuutta Paleokeittiössä. Mieli on muualla ja aikakin tulee käytettyä muuhun. Josko sitä juhannuksesta saisi edes jonkinlaisen kuvapostauksen kasattua. Kaikkea kivaa on kuitenkin nähty keittiössä aina paleojäätelöstä kuppikakkuihin ;)

Mutta olen kuin olenkin elossa! Viiden viikon sairasteluiden jälkeen jopa melkein terveenä. Olen lomalla! Ja teen töitä =D. Mutta nautiskelen siinä sivussa myös auringosta ja Suomen kauniista kesästä, joka tänä vuonna antoikin odottaa itseään pienen ikuisuuden.

Ihanaa kesää, Sinulle! Tähän pyritään, eiks joo? ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.