Lifestyle, Reseptit, Salaatit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Tiedätkö, mitä söin tänä kesänä? – Osa 3/5

Niin, sitä salaattia! Tässä yksi lemppareista; kesäinen halloumisalaatti kananmunalla. Pohjana basic salaattia, rucolaa, tuoretta mansikkaa ja siemensekoitusta cashew -pähkinöillä. Vierailevana tähtenä välillä myös avokado. Kastikkeena tutut jutut, oliiviöljy ja balsamiviinietikka. Yksinkertaista, mutta hyvää! Vaikkakin juustojen puputtaminen ei ole tehnyt kovin hyvää. Juusto on kuitenkin juusto, vaikka paleoystävällinenkin. Tosin taustalla saattaa kummitella muutama muukin ei-toivottu seikka…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.