Ilmoitukset, Valmennus
Comments 2

Mitä kuuluu, TehoPaleo30?

Kiitos kysymästä, hyvää kuuluu! Mukaan koko kehon syyssiivoukseen on ilmoittautunut jo 25 rohkeaa ja viitseliästä, omasta hyvinvoinnista ja paleopuhdistuksesta kiinnostunutta ihmistä =). Vielä on Sinullekin paikka varattuna syksyn siisteimmässä siivousryhmässä! Se vaatii vain päätöksen ja toimintaa! Lopeta pohtiminen ja jahkailu. Ota luuta käteen ja toimi! Itsesi iloksi ja hyväksi! Saat toimia mielellään myös toisten iloksi ja hyväksi. Vaikka et itse tällä kertaa syyssiivousta kaipaisikaan, niin anna ystävillesi, tutuillesi, työ- ja perhekavereillesi mahdollisuus osallistua jakamalla viestiä heille. Ja muille, kiitos! =)

TehoPaleo30 - Syksy13

Tarkistan saapuneet osallistumismaksut perjantaina 13.9. Silloin avautuvat ovet siihen mennessä maksun suorittaneille. Näin jää vielä viikonloppu aikaa tutustua ohjeisiin ja valmistautua maanantain aloitukseen. Konkreettisesti ja ajatuksellisesti.

Jos olet enemmän viime tipan toimijoita, niin ei hätää! Projektin virallisena avajaispäivänä 16.9. ehtii vielä hyvin mukaan! Silloin tarkistan vielä kertaalleen saapuneet maksut. Jos maksusi jää kovin myöhäiseksi, niin toimita maksutosite meilitse. Tämän jälkeen aloitamme yhteisen matkamme suljettujen ovien sisäpuolella. Tiistaina on enää turha itkeä sisään. Silloin meillä on jo vauhti päällä ja keskitymme täysillä tekemiseen!

Tervetuloa! Sinä, syksy ja siivous!

 Lisää tietoa ja toimintaohjeet löytyvät täältä.

2 Comments

  1. Eve says

    Hei.olis tilausta myös tälläselle aloittelevalle paleolle siis ryhmälle😊

    • Kiitos kiinnostuksesta, Eve! =) Muutamat ovat PäinPaleota42 -projektin perään kyselleet, joten tulossa on! Alustavan valmennuskalenterin mukaan ryhmän aloitus olisi 21.10.13, jos vaan saamme vähintään 15 hengen ryhmän kasaan. Mutta huutelen suuremmin ja laittelen lisää infoa lähemmin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.