Uutiset
Jätä kommentti

Paleokeittiö Instagramissa

Emäntä on pääsiäisen kunniaksi liittynyt Instagramiin! Koska siellä(kin) kuulemma pitää olla, hah hah!

instagram_logo

Tässä onkin nyt ollut mukavasti aikaa harjoitella ”instaamista”. Täytyy myöntää, että melkoisen pihalla olen kaikkien risuaitojen ja kissanhäntien kanssa, mutta kyllä se tästä. Vielä kun saan välineet jossain vaiheessa päivitettyä instaystävällisempiin niin homma helpottunee huomattavasti.

En vielä tiedä, mitä kaikkea sinne tulee, mutta kannattaa tulla katsomaan! Ehkä kuitenkin enemmän ruokakuvia ja vähemmän selfieitä, belfieitä ja boobieita. Jotenkin on ollut munakasvoittoista anti tähän asti, hah hah! Noh, tänään pitäisi jo viimein päästä pääsiäispöytään.

Jos et ole instagramissa, mutta olet facebookissa, niin sieltä löytyy myös Instagram -välilehti, jossa voit käydä vakoilemassa emännän kuvamateriaalia sekä muiden paleokeittiö -tägäämiä juttuja. Tämä on oikeastaan se ominaisuus, jota olen facessa kaivannut. Että pääsen ihailemaan teidän #paleokeittiö -luomuksianne! Joten pistäkäähän #paleokeittiö laulamaan!

Tavataan instassa! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.