Ilmoitukset, Valmennus
Jätä kommentti

Tehodetoxia persiljakiisselillä

Tästä postauksesta piti tulla jotain ihan muuta kuin siitä nyt tulee. Mutta who cares?! Olen jo oppinut , että kaikki ei elämässä aina mene suunnitelmien mukaan. Enkä enää saa itkupotkuraivareita, kun hommat eivät luista toivotusti. Paitsi ehkä joskus. Mutta tällä kertaa jätän raivarit ja murjotuksen välistä, ja muutan vain hieman suunnitelmia. Helppoa ja kas, elämä hymyilee taas!

Tämän postauksen päätähtenä PITI loistaa tämä persiljakeitto, mutta se jääköön nyt epäonnistumisen myötä sivuosaan. Vaikka olisikin aivan pienenpienin viilauksin sopinut vallan mainiosti detoxlautaselle. Persiljahan on ravinteidensa puolesta oikea kasvikunnan voimapesä, ja sopii mitä parhaiten hyvinvoinnistaan huolehtivan lautaselle ja lasiin. Mutta tästä keitosta ei nyt tullut keittoa. Siitä tuli kiisseliä =D

Inspiraation persiljakeittoon tarjosi jälleen kerran Thomas Rode Andersenin Paleokeittokirja (linkki kirja-arvosteluun ja alennuskamppikseen sivupalkissa!). Olen suurensuuri persiljafani ja olenkin kuolannut keittoa siitä lähtien kun sain kirjan käsiini. Toissapäivänä päätin vihdoin alkaa tuumasta toimeen eli persiljakeiton tekoon, hops!

Tapani mukaan hiukan viilailin ohjetta sinne sun tänne mm. korvaamalla ranskankerman kookoskermalla. No eihän se keitto kookoskermalla mihkään suurustunut vaan jäi auttamatta litkuksi. Noh, ei itkupotkuraivareita tähänkään paikkaan vaan paikkaamaan tilannetta parhain päin!

Viikonlopun juhlakakun jäljiltä kaapista löytyi tapiocatärkkelystä, joten survaisin sitä mukaan. Ja se toimi! Keitto ei ollutkaan enää litkua. Se oli kiisseliä, hah hah! Mutta todella hyvää kiisseliä! Maku oli enemmän kuin kohillaan, mutta rakenne ei ihan.

Keiton kylkiäisinä tarjoilin pannulla rapeaksi paistettua pekonia ja pekonirasvassa pikaisesti paahdettua palsternakkaa. Koko komeuden kruunasi vielä hippunen Aura -juustoa. Jota muuten tuli myös itse keittoon sitruunamehun ja sinapin rinnalle makua antamaan. Mutta jos haluat kokata maukasta persiljakeittoa, niin poimi ohje suoraan Paleokeittokirjasta! Ja tee, kuten ohjeessa sanotaan ;)

Epäonnisen aasinsillan kautta persiljakiisselin päälle hieman Tehodetox -asiaa… 14 päivän Uniq LW Tehodetox -valmennuspaketti on nyt myynnissä! Tällä kertaa kaikille avoimena, joten tervetuloa mukaan puhdistelemaan.

Tässä on nyt aivan loistava tilaisuus kokeilla, miltä paleoruokavalio kehossa tuntuu ja tutustua samalla akupisteitä stimuloivien laastareiden vaikutuksiin! Tarkemmat tiedot valmennuksesta löytyvät täältä. Jos sinua kiinnostavat monipuoliset akulaastarit enemmänkin, niin käypä tsekkaamassa ja tykkäämässä uusista Uniq LW facebook -sivuistani. Siellä juttua paitsi akulaastareista ja niiden käyttömahdollisuuksista elämänlaatua parantavana, uudenajan lääkkeettömänä terveystuotteena, niin myös hyvinvoinnista yleensä.

Huom! Tehodetox -valmennus alkaa 20.10., mutta valmennuspaketin myynti loppuu jo 15.10.14!

Eli tässä on parisen viikkoa aikaa käydä lunastamassa oma paikkansa valmennusryhmään. Mutta why wait? Älä mieti, vaan TOIMI! Nyt. HETI!

Tarjoan myös kahden tonnin juhlaviikon kunniaksi yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden lunastaa itselleen vapaalipun Tehodetoxiin! Aikaa on huomisaamuun saakka ja tarkemmat ohjeet löydät täältä.

 

Joo, kauheasti on nyt kaikkea uutta ja kivaa emännän elämässä. Myöskin UNIQ WebShop on nyt melkein vuoden virittelemisen jälkeen auki asiakkaille! Työ on vielä tuotetietojen päivittämisen osalta kesken, mutta valmistuu vähitellen. Käy kurkkaamassa millaisia paleopalveluita kauppa tarjoaa!

Detoxin ohella erityisen innoissani olen ”Rakasta itseäsi ensin!” -konseptista. Ajatukset ovat aika pitkälti ryhmän toiminnan osalta valmiit, vain toteutus puuttuu. Tositoimiin päästänee kuitenkin ihan kohta, joten kannattaa pysyä kaikilla kanavilla ;)

Puhtaampia viikkoja odotellessa toivotan lempeitä syyspäiviä, Sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.