
Kesäkurpitsat ovat nyt kaupoissa ja kohtapuoliin saanee satoa alkaa korjaamaan myös kotipuutarhoissa. Aloitin oman kesäkurpitsakauden jo jokunen viikko sitten tällä helpolla ja arkisella kesäkurpitsapaistoksella. Sen jälkeen on kesäkurpitsaa tullut syötyä tuoreraasteena lähinnä munakkaiden kyljessä, mutta tulipa siitä aika mainio kakkukin viikonloppuna leipaistua! Palaan siihen myöhemmin tällä viikolla.

Paleokeittiössä on nähty kaikenlaisia pannupaistoksia aina bataatista ruusu- ja kyssäkaaliin. Suosituin kaikista lienee Paleoliittinen aamiaispannu, jota myös jauhelihashakshukaksi voitanee kutsua. Mutta nyt tuli ensimmäistä kertaa mieleen heittää kesäkurpitsat lihan kaveriksi pannulle. Valmistuu todella nopeasti ja riittää ainakin yhdelle ihmiselle useammaksi päiväksi. Ja ihan hyvääkin oli! Aika lihaisaa, mutta välillä täytyykin saada vähän lihaa kasvisten ympärille.

ARKINEN JAUHELIHA-KESÄKURPITSAPAISTOS
Vain tilaajille
Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Helppoa kesäarkea Sinullekin!

Kiitos hyvästä ruokavinkistä! Tekaisin tätä siten, että jauhelihan tilalla käytin (kotimaisia) possun suikaleita ja kesäkurpitsan lisäksi raastoin mukaan porkkanaa ja laitoin sekaan vielä kirsikkatomaattia ja pinaattia. Tuli oikein maukasta ja mukavaa vaihtelua töihin mukaan otettavaksi :)
Olepa hyvä, Annie! Ja kiitos itsellesi hyvästä jatkojalostusvinkistä! =)