Liha, Paleokeittiön Parhaat, Reseptit, TÄYSPALEO
Comments 2

Helppo paleoarki – Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Kesäkurpitsat ovat nyt kaupoissa ja kohtapuoliin saanee satoa alkaa korjaamaan myös kotipuutarhoissa. Aloitin oman kesäkurpitsakauden jo jokunen viikko sitten tällä helpolla ja arkisella kesäkurpitsapaistoksella. Sen jälkeen on kesäkurpitsaa tullut syötyä tuoreraasteena lähinnä munakkaiden kyljessä, mutta tulipa siitä aika mainio kakkukin viikonloppuna leipaistua! Palaan siihen myöhemmin tällä viikolla.

Paleokeittiössä on nähty kaikenlaisia pannupaistoksia aina bataatista ruusu- ja kyssäkaaliin. Suosituin kaikista lienee Paleoliittinen aamiaispannu, jota myös jauhelihashakshukaksi voitanee kutsua. Mutta nyt tuli ensimmäistä kertaa mieleen heittää kesäkurpitsat lihan kaveriksi pannulle. Valmistuu todella nopeasti ja riittää ainakin yhdelle ihmiselle useammaksi päiväksi. Ja ihan hyvääkin oli! Aika lihaisaa, mutta välillä täytyykin saada vähän lihaa kasvisten ympärille.

ARKINEN JAUHELIHA-KESÄKURPITSAPAISTOS

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Helppoa kesäarkea Sinullekin!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

2 Comments

  1. Annie says

    Kiitos hyvästä ruokavinkistä! Tekaisin tätä siten, että jauhelihan tilalla käytin (kotimaisia) possun suikaleita ja kesäkurpitsan lisäksi raastoin mukaan porkkanaa ja laitoin sekaan vielä kirsikkatomaattia ja pinaattia. Tuli oikein maukasta ja mukavaa vaihtelua töihin mukaan otettavaksi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.