
EDIT 14.7.2016: Tsekkaa myös päivitetty, entistäkin maukkaampi versio kesäkurpitsavuoasta!
Jättiläismäinen, luomutuotettu kesäkurpitsa asteli isukin kainalossa ovesta sisään! Puolikkaanakin sillä oli painoa miltei puolitoista kiloa. Siinä sitä sitten käsissä pyöriteltiin ja ihmeteltiin, jotta mitäköhän tälle tekisi.
Kesäkurpitsa on Paleokeittiössä suhteellisen uusi ja hieman ongelmallinenkin tulokas. Vaikka olen siitä paria eri ”pastaa” jo kokkaillutkin, niin olen sen kanssa aina vähän pihalla. Olin. En ole enää ;)
Kesäkurpitsa, sen enempää kuin munakoisokaan, eivät kuulu mun lempikasviksiin. Mutta niin se vaan lempi leimahti! Melko mitättömästä ja mauttomasta pötkylästä syntyi jotain aivan tajutonta! Joku sitä ehkä lasagneksikin kutsuisi, mutta josko puhuttaisiin taas asioista niiden oikeilla nimillä. Eli jauheliha-kesäkurpitsavuokaanhan tämä vihreä jättiläinen upposi kivasti. Jopa melkein kokonaan.

JAUHELIHA-KESÄKURPITSAVUOKA
Vain tilaajille
Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.
Helppoja kokkaushetkiä Sinulle!

Hei! Löysin sun blogin kaksi viikkoa sitten ja oon kokeillut jo ainakin viittä reseptiä. Ruuat on ihanan arkisia ja niiden kokkailu on rentoa, ei travitse liikoja kikkailla. Tää kesäkurpitsavuoka on mun ehdoton lemppari! Mulla on jo pitkä lista reseptejä joita täytyy täältä kokeilla. Kiitos blogistasi! Keep on posting :)
Kiitos kannustuksesta ja positiivisesta viestistäsi, Liisa! Kiva kun löysit Paleokeittiöön! =)
Terkuin,
iloinen emäntä =)
Päivitysilmoitus: Taapero tykkää osa 3: jauheliha-kesäkurpitsavuoka | Tunnelmallisia makuja