Kasvikset, Keitot, Liha, Lisukkeet, Reseptit, Salaatit, SEMIPALEO, Suolaiset herkut, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Kaikkea kaalista! – Paleokeittiön viimeinen kaaliviikko

Hei hou, elokuun loppu häämöttää parin päivän päässä ja elokuun mennessä on aika sanoa jäähyväiset myös kaaliviikoille. Mutta ei ihan vielä! Uusiakin kaalireseptejä oli tarkoitus kaaliviikoille kyhätä, mutta kun on nyt ollut vähän kaikenlaista, you know… =D

Viikonloppuna sain kuitenkin jotain uutta kaalista aikaiseksi. Postausta pukkaa vielä myöhemmin tällä viikolla. Mukana myös vuohenjuusto, joten vuohenjuustodiggarit hoi, pysykääs kanavalla! ;)

Mutta nyt, vielä kerran KAALI! Tai kuusi kertaa kaali ;) Ohjeisiin otsakkeiden kautta.

Kolmen kaalin syyssalaatti

Kolme kaalia yhdellä iskulla! Tämä on varmasti kaikkien kaalifanien unelma. Ja toisaalta aika hyvä juttu myös niille, joille kaali ei oikein uppoa. Koska kolmen kaalin syyssalaatin myötä ei tule vedeltyä pelkkää parsakaalia paljaaltaan vaan siinä samassa, ja ihan ohi mennen suuhun sujahtavat myös lehti- ja ruusukaali. Kätsyä!

Lehtikaali-pekonikeitto on luolamiehen hernesoppaa

Yllätys oli iloinen, kun kauhaisin tätä herneetöntä keittoa ja jostain mielen sopukoista nousi muistikuva, että hei, tältähän se maistui! Hernekeitto! Jos mielesi tekee siis hernekeittoa, mutta paleopipoa kiristää tai vatsa pistää kaikin mahdollisin keinoin hanttiin, niin suosittelen kokeilemaan hyvää ja helppoa lehtikaali-pekonikeittoa

Tahmainen ruusukaali-pekonipannu

Ruusukaali-pekonipannu! Niin yksinkertaista ja niin hyvää! Tahmaista ja makeaa, sellaisenaan tai lisukkeeksi. Kelpaa luolaäijillekin ;)

Äijämäinen punakaalisalaatti

Syksy! Punakaali! Dude food! Ja kauden kasvikset. Näistä on tämä kattaus koottu. Äijäruoka on syksyllä parhaimmillaan. Siitä saa mukavasti energiaa päivän puuhiin. Kohtuullisen vähällä vaivalla.

Paleoystävällinen kukkakaalipizza

Ilouutinen kaikille ravintovalmennettaville, joiden ensimmäinen kysymys on ollut erittäin huolestunut, jopa kauhunsekainen kiljahdus ”Enkö mä saa ENÄÄ KOSKAAN syödä PIZZAA?!”. Tässäpä on oiva vaihtoehto pizzanpitäjille, jotka eivät halua kuormittaa kehoa gluteenilla. Kyseessä on siis gluteeniton ja sokeriton, mutta ei täysin juustoton, kananmunaton tai kasvikseton pizza.

Toscanalainen jauheliha-kasviskeitto

Kuluneiden kahden viikon aikana olen viettänyt useita pieniä hetkiä Toscanan auringon alla. Fyysisesti olen kyllä ollut Suomessa, mutta näille pienille mielikuvareissuille olen matkannut lautasen kautta. Törmäsin marketissa mustakaaliin. Tuohon tummaan kaunottareen, johon olen tutustunut jenkki- ja aussisivustoilla, ja josta olen uneksinut jo pitkään. Siinä se nökötti nenän alla, joten ei muuta kuin pari pakettia kainaloon ja ribollitan kaltaisen keiton valmistuspuuhiin!

Kivaa vikaa kaaliviikkoa Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.