Arkistojen aarre, Kala, Kananmuna, Paleokeittiön Parhaat, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Tonnikalaa munakasrullassa

Tällä viikolla vuorossa olivat jälleen kalapäivät.Mutta mitä kalaruokaa sitä oikein laittaisi? Jotain nopeaa, helppoa ja hyvää useammaksi päiväksi… as usual.

Kuin tilauksesta silmiini osui Gurmeet -blogin savulohi-munakasrulla. Mikä nerokas keksintö rullata kalat munakkaan sisään!

Savulohta on tullut viime aikoina syötyä salaateissa ihan riittävästi, joten jotain muuta piti keksiä. Mikäs sen helpompi valinta kuin tonnikala! Ja sillä mentiin!

Kaivoin vanhan tonnikalasalaatin reseptin arkistoista esiin ja tuunasin siitä aivan mainion, ruokaisan täytteen. Ja hiukan piti munakastakin ”paleoida” ;)

TÄYTTÄVÄ TONNIKALA-MUNAKASRULLA

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Alunperin tarkoitus oli tehdä itse myös majoneesi, mutta yö alkoi jälleen kerran tulla vastaan, joten oikaisin tässä kohtaa hieman. Täyspaleoistit eivät luonnollisesti oikaise, eikä munkaan olisi pitänyt TehoPaleolla™ sääntöjen mukaan tehdä niin. Rikoin sääntöjä, mutta selvisin hengissä ;).

Majoneesireseptiäkin tuolla luonnoksissa roikkuu eli tulossa on! Haluan vielä ennen sen julkaisua kokeilla jotain muuta kuin osin kookosöljyyn tehtyä majoneesia, joka hieman ikävästi kovettuu kylmässä.

Loppuun vielä muistutus kesäkuun uutiskirjeestä! Se nimittäin putoaa postilaatikkoihin… ylihuomenna! Siis siinä tapauksessa, että olet tämän lomakkeen täyttänyt ja uutiskirjeen tilannut. Ennen kesää eli sunnuntaita.

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.