Pirtelöt, Puurot, Reseptit, TÄYSPALEO
Comment 1

Kuningattarella päivään

Päivän ensimmäinen ateria on tärkeä, mutta onko se tärkein? On ja ei ole. Tärkeys riippuu TÄYSIN yksilöstä ja hänen tilanteestaan. Mitään yleisiä lakeja ei ole asiasta säädetty, mutta saattaa olla, että sinä hyödyt enemmän kuin minä panostamalla päivän ekaan lasilliseen tai lautaselliseen. Mulle päivän ensimmäinen ateria ON tärkeä, mutta ei tärkein. Päivän pääateria on tärkein, ja se ei ole se ensimmäinen. Ei myöskään viimeinen ;)

Vielä yksi juttu ennen kuin käydään tämän kuninkaallisen puuron kimppuun. Lupasin tämän postauksen jo eiliseksi, mutta kas vaan, hukkasin taas kerran itseni työstämään joitain ihan muita juttuja. Kuten esimerkiksi uusinta uutiskirjettä, joka tupsahtaa postilaatikoihin heti, kun toukokuu vaihtuu kesäkuuksi. Mukana on monenmoista juttua, mm. Paleokeittiön virallinen alkukesän mehuresepti ja tuloksia jo reilu viikko sitten päättyneestä Fire Food Challenge 2014:sta. Olethan jo tilannut omasi?

Muistuttaisin vielä, että kyseessä on siis eri uutiskirje kuin wordpressin blogipostausten tilaus meiliin. Huomaa myös, että jos valitset tekstimuotoisen uutiskirjeen html-muotoisen sijaan, niin esim. kuvat näkyvät pelkkinä tekstilinkkeinä ja muutkin muotoilut jäävät pois. Voit halutessasi vaihtaa muodon koska vaan uutiskirjeen alalaidassa näkyvästä ”Päivitä tilauksen tiedot” -linkistä tai lukea sen kuvineen kaikkineen nettiselaimesta klikkaamalla yläreunan ”Avaa uutiskirje selaimessa” -linkkiä.

Se siitä, nyt takaisin tähän! Päivän ensimmäiseen ateriaan, jota jotkut myös aamupalaksi tai aamiaiseksi kutsuvat. Itse vältän moista määrittelyä ja syön tavallaan tasa-arvoisia aterioita pitkin päivää kelloon katsomatta. Käytännössä siis tämä päivän eka voisi yhtä hyvin olla päivän vika. Aamiainen olisi sikälikin harhaanjohtava käsite, että aika harvoin mitään kiinteämpää menee ennen puoltapäivää kurkusta alas. Kellon viisarit voivat hyvin näyttää puolta neljääkin iltapäivästä ennen kuin ensimmäinen ateria on edessä.

Mä olen ehdottomasti jumiutuja. Tällä hetkellä olen jumiutunut kahteen ”aamupuuroon/-pirtelöön”. Niistä toinen on tämä marjaisampi versio ja toinen pähkinäisempi. Palaan pähkinäisempään kyllä! Koska se(kin) on hyvää! Mutta aloitetaan tällä kuninkaallisemmalla vaihtoehdolla.

KUNINGATARPIRTELÖ/-PUURO

Kaikki ainekset tehoblenderiin ja silkinsileäksi!

Jos haluat lusikoitavampaa kuningatarpuuroa, niin käytä chia -siemeniä liotettuna tai sellaisenaan. Jos käytät maustamatonta heraa, niin suosittelen lisäämään hieman jotain makeutusta, esim. raakahunajaa. Toimii hyvin myös ilman kukkia. Ja mehiläisiä. Yläkuvissa kuningatar ilman chiaa ja alla kera chia -liman.

Kuninkaallisia päiviä, Sinullekin!


Niin ja hei muuten! Sellainen juttu vielä, että emännän TehoPaleo™ -tempaus vetelee jo viimeistä viikkoa! Homma on sujunut omalla painolla paljoakaan ajattelematta ja ihan huomaamatta. Yksi rike tuli kuitenkin lasiin. Ja vieläpä ihan perinteisen juustovoikkarin muodossa, hah hah! Can`t believe! Kun ei niitä peruspaleollakaan tule puputettua. Mutta nyt kävi näin. Tilaisuus teki varkaan. Ei muuta kuin eteenpäin ja loppuun saakka!

Millä sitä muutoin ollaan oikein elelty? Käy tsekkaamassa! ;)

Paleokeittiön uutiskirje Paleokeittiö facebookissa
Tehoblenderin toimitti SSJ-import, osan raaka-aineista tarjosivat Northforce ja CocoVi.

1 kommentti

  1. Päivitysilmoitus: Kuningattarella päivään | Herkkusuu.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.