Frittata, tuo ihanan helppo ja ruokaisa italialainen munakas!
Sitä ollaan tällä viikolla popsittu Paleokeittiössä. Onhan tuo nähty täällä aiemminkin, silloin Thomas Rode Andersenin inspiroimana semi-paleoversiona.
Mutta nyt ehtaa paleota pöytään! Täytteeksi lämminsavustettua lohta ja vihreää täydennystä monipuolisesta pinaatista.
Olin alunperin ajatellut frittatan ruokaisana ja täyttävänä TehoPaleo -reseptivihkosen pääruoka -kategoriaan. Mutta nyt kun olen tätä(kin) popsinut tilanteessa, jos toisessakin, niin pistihän se taas miettimään, että mihinköhän joukkoon tämän perinteisessä ateriamaailmassa oikein lykkäisi.
Mitä mieltä sä olet? Milloin mieluiten pistäisit frittataa poskeen?
SAVULOHI-PINAATTIFRITTATA
Vain tilaajille
Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.