Arkistojen aarre, Gluteeniton, Kala, Kananmuna, Maidoton, Paleokeittiön Parhaat, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Viljaton
Jätä kommentti

Savulohi-pinaattifrittata

Frittata, tuo ihanan helppo ja ruokaisa italialainen munakas!

Sitä ollaan tällä viikolla popsittu Paleokeittiössä. Onhan tuo nähty täällä aiemminkin, silloin Thomas Rode Andersenin inspiroimana semi-paleoversiona.

Mutta nyt ehtaa paleota pöytään! Täytteeksi lämminsavustettua lohta ja vihreää täydennystä monipuolisesta pinaatista.

Olin alunperin ajatellut frittatan ruokaisana ja täyttävänä TehoPaleo -reseptivihkosen pääruoka -kategoriaan. Mutta nyt kun olen tätä(kin) popsinut tilanteessa, jos toisessakin, niin pistihän se taas miettimään, että mihinköhän joukkoon tämän perinteisessä ateriamaailmassa oikein lykkäisi.

Musta frittatakin toimii mainiosti sekä aamulla, illalla että päivällä – pääruokana tai huikopalana.

Mitä mieltä sä olet? Milloin mieluiten pistäisit frittataa poskeen?

SAVULOHI-PINAATTIFRITTATA

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Helppoja ja maukkaita paleopäiviä Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.