Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Paleokeittiön Parhaat, Pirtelöt, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Hedelmäinen viherpirtelö

On päiviä…. ja sitten on maanantaipäiviä. Tiedäthän, mitä tarkoitan? Täällä on tänään todellakin ollut maanantaipäivä isolla ämmällä!

Olen aloittanut tämän, hyvin yksinkertaisen postauksen työstämisen ennen puolta päivää. Nyt kello kulkee aikaa 20:09 ja edelleen työstän samaa postausta. Olen työstänyt sitä koko päivän! Ainakin teoriassa.

Tämä nyt on vaan ollut niitä päiviä, jolloin energia poukkoilee täysin hallitsemattomasti edestakaisin ja ylt`ympäriinsä eikä oikein mistään saa mitään otetta.

Aamusta asti olen melkeinpä tauotta puuhannut jotain, mutta kun mietin, että mitä olen oikeasti tehnyt, niin tuntuu etten ole saanut aikaiseksi yhtään mitään! Pliis, sanokaa nyt joku, etten ole ainoa. Se lohduttaisi hieman ;)

Joka tapauksessa aion saada tänään ainakin yhden asian valmiiksi, vaikka se ottaisi aikaa puoleen yöhön saakka. Ja se on tämän hedelmäisen pirtelön pukkaaminen ihmisten ilmoille. Olen jo aika hyvässä vauhdissa eli eiköhän tämä tässä puolen tunnin sisään valmistu.

Musta on kiva aloittaa päivä, mutta erityisesti myös viikko terveillä valinnoilla. Tuttu juttu? Voi sitten loppuviikosta vähän höllätä ja nautiskella enemmän ;).

Joten ei muuta kuin viherpirtelöllä uuden viikon alkuun! Viikon edetessä onkin sitten useampi todellinen herkkuresepti tuloillaan.

Tosin kyseessä on todellakin hedelmäinen pirtelö, joka ei ehkä ole aivan kuuminta hottia innokkaimpien terveysintoilijoiden keskuudessa. Mutta välillä täytyy ajatella muitakin kuin itseään.

Tämä neljän hedelmän pirtelö onkin Lempeän lehtikaalipirtelön tavoin mukava vaihtoehto sinulle, joka vielä totuttelet vihreiden makujen maailmaan.

HEDELMÄINEN VIHERPIRTELÖ

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Mukavaa loppuiltaa, kivaa uutta viikkoa ja vihreämpiä paleopäiviä Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.