Arkistojen aarre, Gluteeniton, Kala, Kananmuna, Maidoton, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Viljaton
Jätä kommentti

Savulohi-pinaatti frittata

Frittata, tuo ihanan helppo ja ruokaisa italialainen munakas! Sitä ollaan tällä viikolla popsittu Paleokeittiössä. Onhan tuo nähty täällä aiemminkin, silloin Thomas Rode Andersenin inspiroimana semi-paleoversiona.

Mutta nyt ehtaa paleota pöytään! Täytteeksi lämminsavustettua lohta ja vihreää täydennystä monipuolisesta pinaatista.

Olin alunperin ajatellut frittatan ruokaisana ja täyttävänä TehoPaleo -reseptivihkosen pääruoka -kategoriaan. Mutta nyt kun olen tätä(kin) popsinut tilanteessa, jos toisessakin, niin pistihän se taas miettimään, että mihinköhän joukkoon tämän perinteisessä ateriamaailmassa oikein lykkäisi. Musta frittatakin toimii mainiosti sekä aamulla, illalla että päivällä, pääruokana tai huikopalana. Mitä mieltä sä olet? Milloin mieluiten pistäisit frittataa poskeen?

Kannattaa pitää tässä lähiaikoina silmällä Paleokeittiön facebook -sivua, jossa toivon saavani apua frittatan kategorioitiin kyselyn muodossa. Kaikkien kortensa kekoon kantaneiden kesken aion arpoa kiitokseksi TehoPaleo -reseptien ennakkopaketteja, jolloin myös sinulla on mahdollisuus poimia tämä sekä muut kauden TehoPaleo -ohjeet talteen veloituksetta =)

Paleokauppa

Jos olet jo käynyt ostoksilla Paleokaupassa ja lunastanut sieltä ennakkoreseptit, niin lataa kalaisan frittatan ohje alla olevasta linkistä. Jos et vielä saa reseptisivuja auki, niin käypä kaupassa tai osallistu tulevaan arvontaan facessa.

Savulohi-pinaatti frittata | TehoPaleo -reseptit 2/15

Helppoja ja maukkaita paleopäiviä Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.