Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Makeat herkut, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Aamun omenainen kerrosvanukas

Omena aamussa aloittaa päivän makeammin! Ja helpommin. Ehkä paremminkin? Ainakin joskus.

Paleoliittisesta uunipannarista jäi kivasti omenahilloketta jääkaappiin ja siitähän tämä ajatus lähti; hillokkeen hyödyntäminen aamuateriassa. Tai niin mä luulin! Makeat aamunaloitukset eivät ole oikein mun juttu, joten omenainen kerrosvanukas tuli hyödynnettyä lähinnä välipaloina. Pienempinä annoksina sopii mainiosti myös makeaksi jälkkäriksi.

Ja joo, mun omenahillokkeesta tuli makeiden omenien myötä melkoisen makeaa. Happamampien omenien kanssa ei välttämättä ilman lisämakeutusta tule, joten älkää hyvät ihmiset syyttäkö emäntää, jos päivä alkaakin makean sijaan happamana ;)

Ohjeessa on mukana myös vähän enemmän pureskeltavaa pähkinöiden muodossa, mutta ne voi jälleen jättää tarvittaessa pois.

Olen yrittänyt koota syyskauden TehoPaleo -reseptivihkoseen ohjeita ja aterioita mahdollisimman monipuolisesti ajatuksella jokaiselle jotakin. Paleoaamiaisten perään kysellään paljon, joten siksi olen astunut oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja yrittänyt miettiä (ja mutustaa ;)) vaihtoehtoja erilaisten aamiaisten ystäville.

Mun mielestä muna-aamiainen on aina hyvä, mutta kaikille ei kananmuna sovi, eikä aikakaan aina aamuisin riitä kattavamman muna-aamiaisen kokoamiseen (tsekkaa myös Paleoliittinen aamiaispannu!). Silloin syön muuten itse keitetyn kananmunan sormin ja lätkin purkista majoneesia päälle, hah hah! Ihan vaan vinkiksi TODELLA pikaisen muna-aamiaisen kavereille ;). Mutta tällä kertaa tarjolla olisi kuitenkin lusikoitavaa kerrosvanukasta ajatellen lähinnä jogurttien, rahkojen ja puurojen fanittajia. Terveempi makea maistuis varmaan muksuillekin?

Lataa monikäyttöisen, omenaisen kerrosvanukkaan ohje alla olevasta linkistä! Ja ellei tämäkään reseptisivu sulle aukea, niin käy tutustumassa TehoPaleo -reseptien ennakkopakettiin Paleokaupassa =)

Aamun omenainen kerrosvanukas | TehoPaleo -reseptit 2/15

Omenanmakeita paleoaamuja Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.