Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Pähkinätön, Reseptit, Salaatit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Viljaton
Jätä kommentti

Lämmin lehtikaalisalaatti

Syksy tuli, salaatit meni! Meikäläisen elämässä aika pitkälti näin, sillä vilukissa ei vaan pärjää ilman sisäistä lämmikettä talvikauden tuulissa. Siinä missä kesä kuumalla (?) päivän pääruokanakin maistuu raikas ja ruokaisa salaatti, niin näihin aikoihin tuoresalaatti näkyy lautasella lähinnä sivuroolissa, ja päivässä kaipaa ainakin yhden lämpimän aterian. Huhtikuuta odotellessa….

Mutta hätä keinot keksii! Onneksi salaattia, ainakin jonkinlaista, voi valmistaa aika helposti myös lämpimänä.

Siitähän se idea sitten lähti tähän syksyiseen ja lämpimään lehtikaalisalaattiin. Pääosassa lehtikaali ja täydentämässä muutama muu ajankohtainen ainesosaa.

Mustakaali toimii mun mielestä tämäntyyppisessä lounassalaatissa lehtikaalia paremmin, mutta koska mustakaalia on ajoittain hankala löytää ihan perusmarketista satokausihuipun ulkopuolella, niin serkku lehtikaali paikatkoon. Mustakaali on lehtikaalia pehmoisempaa, ja siksi mun mielestä salaatissa mukavampaa. Lehtikaali antaa hampaille vähän enemmän töitä, mikä ei ole ollenkaan huono juttu sinänsä. Mutta tämä, kuten moni muukin ruokaan liittyvä asia lienee makukysymys. Josta ei voi kiistellä. Vai voiko? No voi tietenkin, mutta kiistely lienee sikäli turhaa, että oikeaa tai väärää vastausta ei ole. Valitse itsellesi mieluisin vaihtoehto ja anna kaverin syödä sitä, mistä se tykkää ;)

Ohjeessa on mukana myös hieman pähkinää, mutta jos pähkinä ei sulle sovi, niin kokonaisuus ei juurikaan kärsi pähkylöiden loistaessa poissaolollaan. Ja ainahan pähkinöitä voi paikata siemenillä! Be creative! Tuunaa ja testaa.

Paleokauppa

Jos lämmin lehti- tai mustakaalisalaatti on myös sun syksyn juttu, niin lataa resepti alla olevasta linkistä. Ja vaikka ei ihan äkkiseltään sun jutulta kuulostaisi, niin lataa silti ja testaa, onko se sun juttu!

Lämmin lehtikaalisalaatti | TehoPaleo -reseptit 2/15

Kyseessä on jälleen uuden TehoPaleo -reseptivihkosen ohje, joten jos reseptisivu ei aukea, niin käy lunastamassa ennakkokatseluoikeus Paleokaupasta. Tai odottele vielä muutama viikko, jotta valmis reseptivihkonen ehtii valmiiksi ja myyntiin =)

Lämpimiä salaattihetkiä Sinunkin paleosyksyysi!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.